ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kombinovan sastav jednog tima zbog meča koji je važniji za trenera!

Danas će jedan tim izaći u kombinovanom timu zbog mnogo važnijeg meča, problem predstavljaju i povrede trojice ključnih napadača, a nema ni prvog golmana tima. Meč možete preuzeti okvirno do ponoći između subote i nedelje, a predložena kvota je 1,65!

00:00 Sport Recife – Fluminense (Brazil Serija A)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je na 17.mestu sa skorom 1 pobeda, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku 5:9.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu su trenutno imaju skor 1 pobeda, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 1:2.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Tri remija i dva poraza i samo jedan meč uz više od dva gola.

Izostanci: Sander (4/1/0 odbrana), Maidana (4/0/0 odbrana), Patric (5/0/0 odbrana)


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa Fluminense je na 11.mestu sa skorom 3 pobede, 5 remijia i 2 poraza uz gol razliku 8:9. Za četiri dana igraju istorijski meč kupa protiv Patronata i sve misli su usmerene ka tom meču. Oni 14.jula igraj meč Kopa Libertadoresa protiv Cerro Portena u Paragvaju.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima imaju skor 1 pobeda, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 4:4.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Oni imaju jednu pobedu, dva remija i dva poraza uz samo jedan meč sa više od dva gola na meču.

Izostanci: Za tri dana igraju meč protiv Cerro Portena u 1/8 finala Kopa Libertadoresa, pa je trener rekao da će odmoriti neke od startera na ovom meču. Uz to on ne može sigurno da računa na sledeće igrače: Marcos Felipe (10/0/0 – prvi golman tima), Nino (8/0/1 – odbrana), Edigio (9/0/1 – odbrana), Samuel Xavier (6/0/0 – odbrana), Fred (7/1/0 napad), Abel Hernadez (7/1/0 – napad), Raul Bobadila (3/0/1 – napad). Nema ni mladih igrača Kennedy-a i Hudsona.



Međusobni mečevi: Sport Recife je pred svojim navijačima protiv Fluminensea ostao neporažen na šest od prethodnih sedam mečeva, tri pobede domaćina i tri remija.


Zaključak: Domaći tim nije najbolje otvorio sezonu za sada, ali im danas dolazi oslabljen gost, koji će najverovatnije igrati sa svojom drugom postavom, a uz to tradicija je na strani domaćina, pa mi očekujemo da neće biti poraženi.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: S obzirom na sve izloženo očekujemo da domaćin ne bude poražen, a forma nas navodi na malo golova, pa predlažemo igru 1X&0-3 gola po kvoti 1,65!

1:2 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje