utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kovid smanjio sastav tima za 9 imena!

Jedan od timova će za ovaj meč imati osam igrača manje zbog problema sa kovidom uz još jednog povređenog igrača. Meč možete preuzeti okvirno do 1 sat posle ponoći (utorak na sredu), a predložena kvota je 1,85!

02:30 Montevideo City – Independiente (Copa Sudamericana)

Pozicija na tabeli domaćina: Motevideo City je u prva tri kola ostvarila skor 1 pobeda, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 6:4 i nalaze se na 3.mestu grupe.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu pobedili su bolivijsku Guabiru 4:0, dok su sa brazilskom Bahiom odigrali 1:1.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Imaju učinak od 2 pobede, 2 remija i 1 poraza (u okviru Kopa Sudamerikane 3:1 u gostima protiv današnjeg rivala, ekipe Independientea)

Izostanci: Tim nema bitnijih izostanaka za danas!


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na 1.mestu B grupe za sada imaju skor 2 pobede,  1 remi i 0 poraza i gol razliku 8:4.

Skor na gostujućem terenu: Oni su u gostima slavili protiv bolivijske Guabire 1:3, dok su protiv Bahie odigrali 2:2.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Potpuno isto kao i njihov rival 2 pobede, 2 remija i 1 poraz (3 od 5 meča primali su i davali po gol, dok su u dva meča ostali bez pogodaka, ali su u jednom od njih primili gol)

Izostanci: Danas će timu faliti gotovo svi starteri,  golman Milton Alvarez (2/0/0) defanzivci Insauralde (10/1/0), Gonzalo Asis (3/0/0), potom nema veznjaka Gonzalesa  (8/0/0), Togni (10/1/0), Pablo Hernandez (3/0/0), Tozzo (1/0/0), kao ni napadača J.Menendez (10/2/3 – prvi asistent tima) i N. Messiniti (7/1/0)



Međusobna tradicija:Odigrli su jedan meč u kojem je slavio Independiente 3:1, meč je odigran pre 11 dana u Argentini. Gosti su poveli u tom meču, posle odlične akcije za Del Preta, ali nisu izdražali pa su primili tri gola od čega je treći autogol.

Zaključak: Gosti će danas biti lišeni usluga jednog broja igrača, svakako da će se najviše osetiti izostanak napadača J.Menendeza koji je prvi asistent tima i jedan od boljih igrača ekipe, ali svakako da mislimo da Independiente i pored toga nije bez šansi na ovom meču, svakako da su dosadašnji mečevi pokazali da oba tima imaju dosta jak napad, ali i slabiji defanzivni deo tima, pa prema tome očekujemo da golmani na ovom meču kapituliraju bar po jednom.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Na osnovu svih izvedenih činjenica, smatramo da bi oba tima trebala da postignu makar po gol, a kvota na igru GG je odličnih 1,85!

1:1


Foto: Image by Mike Ramírez from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje