nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (ČETVRTAK)

Nastavljamo sa najavama La lige. Za danas smo spremili 2 predloga.

19:30h Sevilja-Espanjol

Od dolaska Mendilibara na klubu Sevilje, oni nisu znali za poraz, sve do prethodnog kola. U prethodnih 7 kola imali su 5 pobeda i samo 2 remija,ali je onda došla Đirona. Đirona je slavila u prethodnom kolu i to baš na gostovanju u Sevilji sa 2-0 i time prekinula njihov dobar niz. Ono što je bitno, jeste da je Sevilja tom serijom dobrih rezultata pobegla sa dna tabele, došli su do sredine i time rešili sve strahove oko ispadanja iz lige. Sada se nalaze sigurni na sredini, niti mogu gore, niti dole i mogu polako da se fokusiraju na ono takmičenje koje im je trenutno najbitnije,a to je Liga Evrope. Oni u sledeći četvrtak imaju gostovanje Juventusu u prvom meču polufinala i sigurno da su delom misli već tamo, jer je to jedina šansa za trofej,ali i izlazak u Evropu sledeće sezone. Preko vikenda nema utakmica, tako da je ovo poslednji meč pred to takmičenje. Nije nemoguće da se neki igrači odmore pred ovaj jako bitan meč.

Sa druge strane Espanjol u ovo kolo ulazi sa mnogo većim rezultatskim ambicijama. Espanjol je u prethodnom kolu ostvario veliku pobedu, upisali su jako bitna tri boda u pobedi nad Getafeom,ali su još uvek u opasnoj zoni. Trenutno su na tri boda zaostatka za sigurnom zonom,ali i utakmicom manje. Ukoliko slave na ovom meču izjednačiće se sa Valensijom koja je u sigurnoj zoni i time napraviti veliki korak ka spasu. Dakle, Espanjol mora da napadne, moraju napasti od prvog minuta, jer njima ništa osim pobede ne igra. Nema mnogo do kraja i bodovi se moraju skupljati. Upravo zbog toga treba očekivati ofanzivan Espanjol, a takva igra bi mogla da donese veliki broj golova.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Dmitrovic; Navas, Bade, Gudelj, Acuna; Fernando, Rakitic; Ocampos, Suso, Gomez; En-Nesyri

Espanyol possible starting lineup:
Pacheco; Calero, Gomez, Cabrera; Gil, Melamed, Suarez, Darder, Pedrosa; Puado, Joselu

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.95


22h Rajo Valjekano-Valjadolid

Valjekano u ovo kolo ulazi nakon ubedljivog poraza od poslednjeplasiranog Elčea. Pragaženi su bili na tom gostovanju sa 4 primljena gola. Najzanimljivije je to što je ovaj ubedljiv poraz došao samo par dana nakon velike pobede na domaćem terenu protiv Barselone. Upravo su ova dva meča i pokazala igru koju Valjadolid pruža tokom cele sezone. Pre svega mnogo bolje igraju kod kuće nego na strani, a druga stvar je da nemaju konstantnost u igri. Nikako da vežu nekoliko dobrih rezultata. Ipak, bilo kako bilo oni su svoj cilj ostvarili, nalaze se u daleko sigurnoj zoni, na sredini tabele i vrlo je lako da će ući i u top 10. Imaju jednu jako dobru ekipu, pre svega ofanzivan deo tima. Odbrana nije toliko kvalitetna,ali sreća pa napad uspeva da pokrije sve njihove greške.

Sa druge strane imamo ekipu Valjadolida koja itekako ima rezultatskih ambicija na ovom meču. Valjadolid u ovo kolo ulazi nakon dva vezana poraza. Ta dva poraza su im zakomplikovala situaciju i dovela do toga da se nalaze na samo 1 bod od zone ispadanja. Dakle, po svemu sudeći predstoji im žestoka borba za opstanak. Sami su krivi za to, pre samo par kola bili su na dobrom putu da ostanu u ligi,ali je serija loših rezultata doprinela lošijoj situaciji. Njihovi mečevi su u poslednje vreme drastično efikasniji nego inače. Stil igre im se promenio, počeli su da igraju mnogo otvoreniji fudbal, nadigravaju se sa rivalima, sad, koliko je to dobro po njih, procenite sami. U poslednja dva kola su primili 7 komada, a postili samo 3, što dovoljno govori o tome koliko im leži otvoren stil igre.

Očekivani sastavi:

Rayo Vallecano possible starting lineup:
Dimitrievski; Balliu, Mumin, Catena, F Garcia; Trejo, Comesana; Valentin, Tomas, A Garcia; Camello

Real Valladolid possible starting lineup:
Masip; Fernandez, Hongla, Yamiq; L Perez, Monchu, K Perez, Aguada, Fresneda; Plata, Larin

Prognoza: Trebalo bi da vidimo jedan otvoren meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje