četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La Liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 4 duela Španske La lige.

14h Rajo Valjekano-Betis

Rajo igra zaista sjajnu sezonu. Na pola sezone se nalaze na visokom 7mom mestu sa samo 3 boda zaostatka za ekipama iz top 4. Naravno biće veoma teško zadžati takvu formu,ali nije nemoguće. Uložio je Rajo tokom leta dosta u ekipu, dovedeno je dosta kvalitetnih igrača i to već ove sezone daje rezultate. Istina, nisu počeli baš najbolje ovu novu godinu,poraženi su od Atletiko Madrida,ali su na tom meču bili poprilično oslabljeni. Na tom meču im je nedostajalo skoro 20 igrača. Na ovom meču je situacija mnogo bolja. Moram reći da je Rajo ekipa koja većinu svojih bodova osvaja na domaćem terenu. Tačnije, oni su ove sezone najbolja domaćinska ekipa. Na domaćem terenu imaju ove sezone skor od 8 pobeda i samo jednu nerešenu utakmicu. Zaista je teško odneti bodove sa njihovog terena. Što se tiče gore pomenutih izostanaka, Rajo na ovom meču neće moći da računa na: Marquelanza, Garsiju i Lopeeza. Dakle, svega im tri igrača nedostaju, mnogo bolje u odnosu na prošlo kolo.

Što se tiče Betisa, pa situacija je slična. Oni takođe igraju sjajnu sezonu. Igraju na tri fronta i na sva tri su dobri. U kupu su prošli, u ligi Evrope su se plasirali u narednu fazu, a u ligi su trenutno na visokom trećem mestu. Pelegrini radi zaista sjajan posao, doduše to i nije čudno. On je trener koji zna da pravi ogromne rezultate sa “ malim “ klubovima. Mnogo bolje se snalazi u situacijama gde nema velike zvezde u timovima. Videlo se to kad je vodio Mančester Siti i Real,ne leži mu to. Nema šta i ovaj uspeh sa Betisom to potvrđuje. Ukoliko nastave ovako nije nemoguće da ih sledeće sezone gledamo i u Ligi Šampiona, što bi bio ogroman uspeh. Naravno da to neće biti nimalo lako, jer će borba za ta tri mesta (Real je siguran) u Ligi Šampiona biti pakleno teška. Zaista je mnogo kandidata i svi su izjednačeni. O tome koliko je to izjednačeno najbolje govori podatak da je razlika između sedmoplasiranog Raja i 4tog Sosijedada svega 3 boda. Dakle, jedan kiks i sve se menja. Betis nije imao baš dobar uvodu u novoj godini jer su poraženi na domaćem terenu od Selte. Ipak, nije toliko to ni čudno jer oni većinu svojih bodova osvajaju na gostovanjima. Na ovom meču Betis će biti bez Montoje i Wiliam Josea, a pod znakom pitanja su:  Youssouf Sabaly, Victor Camarasa, Joaquin, Juan Miranda, Paul Akouokou i Rober.

Očekivani sastavi:

Rayo Vallecano possible starting lineup:
Dimitrievski; Balliu, Saveljich, Catena, F Garcia; Comesana, Valentin; Palazon, Trejo, Bebe; Guardiola

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Bellerin, Bartra, Ruiz, Moreno; Rodriguez, Guardado; Fekir, Canales, Juanmi; Iglesias

Prognoza: Duel dva tima koja imaju dobre napade bi mogao da nam donese sa golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.73 – 1:1


21h Viljareal-Atletiko Madrid

Viljareal nije odigrao baš najbolje ovaj prvi deo sezone. Trenutno se nalaze na osmom mestu,ali sa samo 5 bodova zaostatka za Betisom koji je na trećem mestu. Tako, da ako se gledaju bodovi nije to neuhvatljivo. Pogotovo nije neuhvatljivo kada se vidi forma Viljareala u poslednje vreme. Naime oni u ovaj meč ulaze sa serijom od 4 vezana trijumfa. U poslednja dva kola su postigli 10 golova, po 5 na oba meča (Alavesu i Levanteu). Tako da sa velikim samopouzdanjem dočekuju derbi sa Atletikom. Jedina mrlja u igri Unai Emerijeve ekipe jeste ispadanje u kupu tokom ove nedelje. Mada, kada se pogleda, možda je i tako bolje, jer su i ovako prošli i u Ligi Šampiona u top 16 i biće dosta utakmica. Zna se, da mnogo bolje prolaze timovi koji nemaju tako gust raspored, a Viljarealu je to sada potrebno,jer su njihove ambicije daleko veće od 8mog mesta na kojem su. Imaće Viljareal dosta problema sa sastavom za ovo kolo. Van tima su : Alkaser, Pena i Kokelin zbog povreda, dok su Mandi, Dia, Orie i Čukvueze na Afričkom kupu nacija.

Atletiko je dobro počeo novu godinu. Pobedili su Rajo u ligi i prošli su u kupu, tako da, ako se po jutru dan poznaje dolazi mnogo bolje vreme za njih. Od odbrane titule nema ništa, Real je na velikih +14, sada je mnogo bitnije izboriti mesto u top 4 i plasirati se u Ligu Šampiona. Već sam gore napisao da to neće biti nimalo lako, jer je konkurencija i više nego opasna i ogromna. U ta uvodna dva meča Atletiko je postigao 7 golova (2 su dali Raju i 5 niželigašu u kupu). Još bitnije je da nisu primili nijedan gol na tim mečevima. Kažem to iz razloga jer ih je baš odbrana mučila u prvom delu sezone, mnogo su golova primili, prosto neverovatno za tim kojem se sve bazira na jakoj odbrani. Izgleda da je Simeone uspeo nešto da popravi. Ipak, možda će pravi ispit biti baš ovaj meč sa timom koji je dao 10 golova u dva kola. Videćemo koliko će moći odbrana Atletika na ovom meču. Na ovom meču Simeone će biti bez Stefana Savića u odbrani, dok u napadu nema Suareza i Himeneza koji su suspendovani.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Pedraza; Parejo, Trigueros, Capoue; Gomez, G Moreno, Pino

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Vrsaljko, Felipe, Hermoso, Lodi; Lemar, De Paul, Koke, Carrasco; Correa, Griezmann

Prognoza: Duel dva sjajna napada bi mogao da nam donese efikasan meč.

Tip: GG @ 1.85 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje