subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A. Danas su na programu zanimljivi mečevi, a mi smo vam spremili najavu istih.

18h Juventus-Salernitana

Juventus ovo kolo dočekuje u lošem raspoloženju. Oni su u negativnoj seriji od čak 5 mečeva bez pobede i to u svim takmičenjima. Naravno da je to dovelo i do pada na tabeli,pa se sada nalaze na 4tom mestu, a ukoliko se nastavi loš ritam, mogli bi da padnu i na 5to mesto. E sad, Juventus sledeće nedelje ima finale kupa sa Atalantom i oni sve karte bacaju na taj meč. Zbog toga bi mogli očekivati od Alegrija neke promene u sastavu, tj da odmori neke od igrača,ali ko god da izađe na teren na ovom meču, morao bi da omogući pobedu Juventusu protiv ovog današnjeg rivala.

Rival je ekipa Salernitane. Salernitane koja je prežaljena, ekipe koja je ispala i koja će se naredne sezone takmičiti u Seriji B. Jedna očajna sezona je iza njih. Sezona u kojoj su bili i više nego katastrofalni,ali ta negativna serija teče još uvek. Salernitana je ekipa koja ima najgoru odbranu u ligi, pogotovo im je loša odbrana na gostovanjima. Eto na poslednja 4 gostovanja su gotovo redovno primali po 3 ili više golova i to od ekipa poput Frosinonea. Dakle, ovo samo govori koliko je ovo slab tim. Generalno, njima je odbrana oduvek bila slaba tačka, godinama kubure sa tim delom tima,ali ove godine je to bilo posebno izraženo i to je i dovelo do ispadanja.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Gatti, Bremer, Rugani; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Chiesa, Vlahovic

Salernitana possible starting lineup:
Fiorillo; Pierozzi, Fazio, Pirola; Sambia, Coulibaly, Basic, Zanoli; Vignato, Tchaouna; Ikwuemesi

Prognoza: Koji god sastav Juventusa da izađe na ovom meču, morao bi da ostvari jednu laku, pa vrlo verovatno i ubedljivu pobedu. Verujem da će pritisnuti od samog starta meča i da će pasti već jedan gol u prvom poluvremenu.

Predlog: 1+ pp i 3+ kraj @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje