nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je jedan veoma interesantan duel.

21h Kadiz-Đirona

Kadiz ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju jer su u prethodnom kolu ubedljivo poraženi od Atletik Bilbaa na gostovanju. Tim porazom su ostali u opasnoj zoni. Ipak, situacija je daleko od gotove. Sama činjenica da su na samo jednom bodu od Valensije koja je prva iznad crte, a da ih od 12tog mesta deli samo 4 boda pokazuje koliko je tabela izjednačena i koliko će borba za opstanak ove godine biti interesantna. Samo jedan dobar rezultat može da ih pomeri van opasne zone. Svesni su toga u Kadizu. Moram reći da oni zaista drastično bolje igraju od početka nastavka sezone u odnosu na prvi deo. Pogotovo napadački deo tima. Napad su drastično popravili. Dosta se radilo na tom segmentu tokom priprema i prijateljskih mečeva. Videlo se već u top pripremnom periodu da je napad mnogo bolji, jer su dali zaista mnogo golova. Nastavio se taj trend i u ligi. Od 6 mečeva, samo na 1  nisu dali gol i to je bilo na gostovanju Sevilji. Na domaćem terenu igraju mnogo bolje. Ipak, koliko god napad napredovao,toliko je odbrana ostala na istom, tj lošem nivou. Odbrana Kadiza prima dosta golova i to mora da se popravi i to poprilično.

Đirona u ovo kolo u ovo kolo ulazi u mnogo boljem raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu pobedili Valensiju i time se popeli na 11to mesto na tabeli sa 24 osvojena boda. Iako su tako visoko na tabeli, opstanak još uvek nije osiguran jer su od opasne zone udaljeni svega 6 bodova. Par loših rezultata i eto njih u problemu. Svesni su oni toga i zato ne bi trebalo da bude opuštanja. Iskreno, ako je suditi po njihovoj igri tj tome što pokazuju na terenu, daleko su oni od opasne zone. Pravo čudo bi trebalo da se dogodi pa da oni uđu u problem, jer igraju zaista sjajno. Đirona igra jako dobro, pogotovo na domaćem terenu. Na strani i nisu toliko dobri. Napad im je jako dobar,ali odbrana ne toliko. Upravo  zbog toga njihovi mečevi ove sezone i jesu među najefikasnijim.

Očekivani sastavi:

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Carcelen, Hernandez, Mbaye, Espino; Bongonda, Escalante, Fali, Alcaraz, Ocampo; Lozano

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; Martinez, Bueno, Espinosa, Gutierrez; Martin, A Garcia, Romeu, Villa; B Garcia, Castellanos

Prognoza: Težak meč za prognozu,ali ono što bi moglo da se vidi jesu golovi. Trebalo bi da ih bude na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.93

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje