petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja i Serija A, a na programu je jedan veoma zanimljiv duel.

20:45h Milan-Torino

Ima li kraja agoniji Milana. Očajan start 2023. godine za rosonere. Od odbrane titule nema ama baš ništa. Sada je mnogo veći problem da uspeju da opstanu tj da završe u top 4 i izbore mesto u Ligi Šampiona sledeće sezone. Serija loših rezultata ih je gurnula na 6to mesto. Trenutno su u nizu od 4 vezana poraza, što se nije dogodilo već 6 godina. Posebno je odbrana Milana propala. Oni su na poslednja 4 duela primili čak 13 golova. Što je zaista previše za tim koji se želi da završi pri vrhu tabele. Nije ni napad previše dobar, jer je i taj deo tima zatajio. U najgore vreme su pali u formi. Mnogo utakmica su imali tokom januara,a tek im i predstoje, jer počinje i Liga Šampiona. Ukoliko nešto drastično ne promene, neće se baš najbolje provesti i u tom duelu sa Totenhemom, a što je još bitnije pitanje je gde će sa ovakvom igrom završiti i u Seriji A, imajući u vidu koliko su im ostali timovi bodovno blizu na tabeli.

Torino u ovo kolo ulazi nakon jednog veoma bitnog trijumfa protiv ekipe Udinezea. Ta pobeda ih je dovela do pozicije broj 7 na tabeli. Tom pobedom su prekinuli i niz od dva meča bez pobede. Torino ove sezone ima dosta uspeha protiv Milana. Ove sezone su se sastali dva puta, po jednom u ligi i u kupu pre 10tak dana i na oba meča je bio isti ishod, a to je pobeda Torina. Torino je tim koji igra ove sezone dosta čvrste duele. Jedna prava takmičarska ekipa. Bore se od prvog do poslednjeg minuta ma ko bio sa druge strane terena i to je njihova velika predost,ali i velika razlika u odnosu na prethodne sezone.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Thiaw; Calabria, Pobega, Tonali, Krunic, Hernandez; Leao, Giroud

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Schuurs, Buongiorno, Rodriguez; Aina, Linetty, Vieira, Vojvoda; Miranchuk, Vlasic; Sanabria

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč gde ćemo videti golove na obe strane terena, pre svega zbog igre Milana u poslednje vreme. MIlan mora da napadne, moraju da prekinu crni niz, a opet ta njihova otvorena igra može da otvori prostor za brzu kontru Torina.

Tip: GG @ 2.00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje