petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La Liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan meč. Poslednji meč u 2021. godini u Španskoj ligi biće odigran u Valensiji.

16:15h Valensija-Espanjol

Iza Valensije je dosta dobra polusezona, šta više može se reći i odlična. Ekipa koja je prošle sezone završila u donjem delu tabele, sada se nalazi u Top 10 ekipa na pragu mesta koje vodi u Ligu Šampiona. Mislim da to najbolje govori koliko dobro igraju ove sezone. Jeste da su trenutno na 8mom mestu, ali za mestom broj 4 zaostaju samo 2 boda i u slučaju pobede na ovom meču Novu godinu će dočekati na mestu koje vodi u Ligu Šampiona. Što se tiče trenutne forme, u seriji su od 4 vezana trijumfa u ligi i ako se tome nadovežu i pobede u kupu zaista su u odličnoj formi. Napad im je posebno dobar ove sezone, po broju pogodaka njihov napad je na trećem mestu u ligi, dok odbrana i nije tako dobra. To i nije toliko čudno, jer oni zaista igraju napadački fudbal i pri takvoj igri odbrana najviše strada. Sreća pa napad trenutno može da nadoknadi sve greške odbrane. Ukoliko žele još više odbrana je deo tima koji će morati da poprave.

Espanjol takođe ima jako dobar deo sezone iza sebe. Ekipa koja se ove sezone vratila u elitu trenutno se nalazi na 11tom mestu. Njihov cilj ove sezone je bio da opstanu u ligi i s obzirom na poziciju na tabeli i uopšte igru ekipe može se reći da su već sada taj cilj ispunili. Oni su ekipa koja ove sezone igra jako nepredvidivo. Oni mogu bukvalno svakog da pobede, ali i od svakoga da izgube. Jednostavno je tako. Konstantnost im je problem. Nikako da vežu dobre rezultate i to ih možda i koči da budu na još boljem mestu na tabeli. Sve u svemu sjajan povratak u ligu. Za razliku od Valensije, Espanjol igra mnogo tvrđe utakmice. Malo primaju golova, ali ih nažalost malo i daju. Manje više napad im se svodi na jedno ime, a to je Raul De Tomas. Što se tiče ove utakmice, Espanjol baš i nema dobre rezultate na gostovanjima Valensiji. Oni na stadionu Valensije nisu slavili još od 2007. godine, dakle punih 13 godina. Na ovom meču će imati problema sa sastavom. Van tima su : Gil, Dimata i Lopez, dok su pod znakom pitanja  Dimitri Foulquier, Toni Lato i Thierry Correia.

Očekivani sastavi:

Valencia possible starting lineup:
Cillessen; Foulquier, Diakhaby, Guillamon, Gaya; Duro, Soler, Wass, Cheryshev; Guedes, Costa

Espanyol possible starting lineup:
D Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Herrera, Bare; Puado, Darder, Embarba; De Tomas

Prognoza: Valensija je favorit na ovom meču i mogli bi videti nekoliko golova od njih. Poslednji je meč u godini mogao bi biti vatromet golova, treba pružiti zabavu publici.

Tip: domaćin 2+ @ 1.90 – 1:2

GG3+ @ 2.40 – 1:2

GG i D2+ @ 2.95 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje