četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel La lige.

21h Sevilja-Granada

Šta ti je fudbal. Celu sezonu budeš na drugom mestu,boriš se za titulu i u par nedelja sve upropastiš. E tako može da se opiše situacija u kojoj se nalazi Sevilja. U veliku krizu je zapala Lopetegijeva ekipa i pošto poto mora da se izvuče iz nje. U poslednjih 10 utakmica samo 2 pobede, poslednja pobeda ostvarena krajem februara. Porazom u prošlom kolu od Barselone su pali na 4to mesto. Prestili su ih i Atletiko i Barselona, a da situacija bude još gora, od Betisa koji je na 5tom mestu su udaljeni svega 4 boda. Dakle, postoji velika verovatnoća da Sevilja na kraju ostane i bez Lige Šampiona. Upravo zbog svega toga pobeda na ovom meču im je preko potrebna, ne samo zbog borbe za poziciju, već i zbog podizanja forme i morala ekipe, jer se bliži kraj sezone. Čini se da je Lopetegi totalno pogrešno tempirao formu. Oni su na vrhuncu forme bili tokom sredine šampionata, a sada, kada svi dižu formu pred finiš prvenstva, oni padaju. Odbrana je tu i dalje, malo oni golova primaju, teško je probiti njihov bedem,ali napad škripi i to poprilično. U poslednjih 10 utakmica su postigli samo 8 golova, što je jako loše za tim koji želi da se zadrži na vrhu tabele. Istina, imali su problema sa povredama, mahom ofanzivnih igrača,ali to svakako nije izgovor za ovako loš učinak. Na ovom meču takođe imaju nekoliko izostanaka. Lopetegi ne može da računa na Susa, Dilejnija,Fernanda i Montiela. Dobra stvar za Sevilju u moru loših jeste njihov učinak na domaćem terenu ove sezone. Od maksimalnih 42 boda, oni su uzeli 34, što je jedan od najboljih učinaka u ovoj sezoni i to je slamka nade za koju se hvataju pred ovaj meč.

Granada u dosta dobrom raspoloženju dočekuje ovo kolo. Oni su u poslednja dva kola osvojili 4 boda, pobedivši Alaves i odigravši nerešeno sa Rajom. To im je donelo poziciju broj 16 sa tri boda više od zone ispadanja. Dakle, bez ozbira na te dobre rezultate, Granada je još uvek u velikoj opasnosti od ispadanja na kraju sezone. Potrebno im je još dosta bodova kako bi se spasili i ostali u najjačem takmičenju na Pirinejima. Za razliku od Sevilje, Granada igra mnogo otvorenije mečeve. Na njihovim mečevima pada dosta golova ove sezone. Mahom dosta golova pada zbog njihove odbrane. Odbrana im je jedna od najlošijih u ligi. Ove sezone su po broju primljenih golova na 4tom mestu. Samo su tri ekipe primile više golova od njih i to nije nešto čime se mogu ohrabriti pred ovo kolo. Gostovanja su im dosta slaba tačka ove sezone. Samo su dve pobede ostvarili na gostovanjima. Od svojih 29 bodova 12 su osvojili na strani. Na ovom meču u timu neće biti nekoliko igrača. Van tima su Carlos Neva, Angel Montoro, Maxime Gonalons i Santiago Arias.

Prognoza: Sevilja bi trebalo da slavi na ovom meču. Gledajući statistiku primetio sam da Sevilja većinu svojih golova postiže u drugom poluvremenu, a isto tako Granada prima dosta golova u tom periodu, pa sam se zbog svega toga odlučio za ovu igru.

Tip: 1 i II 1+ (Pobeda Sevilje i 1+ golova u drugom poluvremenu) @ 1.70 – 4:2 (1:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje