četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

Nastavljamo sa predlozima za La ligu. Danas je na programu nekoliko veoma zanimljivih susreta.

22h Atl Madrid-Kadiz

Atletiko u ovo kolo ulazi nakon jedne veoma ubedljive pobede protiv Valjadolida. Slavili su sa 5-2, tj poveli 3-0,pa se Valjadolid vratio i svi su već mislili da će se ponoviti situacija sa meča Liverpul-Totenhem,ali Atl Madrid to nije dozvolio već je postigao još nekoliko golova i rešio meč. Bio je to njihov 14ti meč bez poraza tj u poslednjih 15 mečeva samo su jednom poraženi i to od Barselone. Kod kuće imaju 6 vezanih pobeda i to ih je dovelo na samo 3 boda zaostatka za Realom koji je treći. Ligu Šampiona su gotovo i obezbedili imajući u vidu da je Viljareal koji je 5ti u zaostatku od čak 13 bodova. Igraju zaista sjajno u 2023 godini. Napad je poprilično ubedljiv, a vidi se koliko znači povratak Depaja. Eto čim se vratio dali su 5 komada. Odbrana je takođe jako dobra,sve u svemu gledamo Atletiko iz šampionskih dana. Šteta samo što ovako nisu igrali od starta,sada bi se borili za titulu.

Kadiz u ovo kolo ulazi takođe nakon jedne jako bitne pobede. Oni su slavili protiv Valensije i tako uzeli 3 jako bitna boda protiv rivala za opstanak. Sa ta tri boda otišli su na 4 boda više od zone ispadanja i sada se malo lakše diše. Daleko je to sve od rešenog,ali opet,bolje je nego što je bilo,svakako. Kadiz je tim koji se ne može pohvaliti dobrom odbranom,čak šta više njihova odbrana je među najgorima u ligi i to sigurno nije nešto što može da ih ohrabri pred ovo jako teško gostovanje. Ipak,ovakvi mečevi su laki za njih,jer praktično nemaju šta da izgube,mogu samo da dobiju i sigurno će igrati nešto opuštenije,za razliku od meča sa Valensijom na primer.

Očekivani sastavi:

Atletico Madrid possible starting lineup:
Grbic; Witsel, Gimenez, Hermoso; Molina, De Paul, Koke, Lemar, Carrasco; Morata, Griezmann

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Parra, Mbaye, Fali, Espino; Alejo, Alcaraz, Escalante, Bongonda; Guardiola, Ramos

Prognoza: Atletiko bi trebalo da slavi sa nekoliko postignutih golova. Mogli bi da vidimo efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.73


22h Getafe-Selta

Nije ni smena trenera nešto mnogo pomogla Getafeu. Nakon poraza od Almerije Kike Sančez Flores je smenjen,ali ni njegova zamena nije mnogo toga promenila jer su u prethodnom kolu poraženi od Espanjola. Tim porazom su pali na 19to mesto sa 2 boda zaostatka za timovima koji su sigurni,tako da još uvek ima vremena za njih,ali moraju bolje da krenu. Serija od 6 mečeva bez pobede nije neki pravi put da se ostvari opstanak. Moraju oni mnogo bolje da igraju,kako u napadu tako i u odbrani.

Na noge im danas dolazi Selta. Selta koja u ovo kolo ulazi nakon poraza na gostovanju Viljarealu 3-1. Nije njima taj poraz naneo neku štetu. Nalaze se na sredini tabele tj 13ti su,matematički još uvek mogu da ispadnu,ali u realnosti to je teško izvodljivo jer ima mnogo više timova koji su lošiji od njih. Selta je tim koji igra jako lep fudbal. Vole da igraju ofanzivno,napadački od prvog do poslednjeg minuta. Postižu dosta golova,ali dosta i primaju jer taj otvoren stil igre dozvoljava i rivalima dosta prostora na terenu. Upravo zbog toga i igraju efikasne mečeve. Pogotovo je to sad izraženo kada igraju nešto opuštenije tj bez velikog rezultatskog pritiska.

Očekivani sastavi:

Getafe possible starting lineup:
Soria; Suarez, Djene, Alderete, Alvarez; Portu, Maksimovic, Alena, Munir; Mayoral, Unal

Celta Vigo possible starting lineup:
Villar; Mallo, Tapia, Aidoo, Galan; Perez, Beltran, Veiga, Strand Larsen; Paciencia, Aspas

Prognoza: Mogli bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: 2+ @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje