četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

14h Majorka-Almerija

Majorka je svoju drugu vezanu sezonu u La ligi počela sasvim solidno. U 5 odigranih kola 5 osvojenih bodova, to je dovoljno za sredinu tabele, što je i njihov cilj. Prethodne sezone su na kraju imali samo 1 bod više od tima koji je ispao i zasigurno da žele da izbegnu takav scenario. U ovo kolo ulaze nakon teškog poraza na gostovanju Realu 4-1, iako su poveli golom Muriđija. Majorka je dosta uložila u toku prelaznog roka, pogotovo u odbranu i ako se izuzme meč sa Realom to je urodilo plodom. Oni su u ovih 5 kola primili 7 golova,ako od toga oduzmemo 4 od Reala, dakle u preostala 4 duela su primili samo 2 gola, što je i više nego odlično. Napad im nikad nije bio neka mnogo jaka strana, prosečan je, a tako je i počeo ovu novu sezonu. U 5 kola 5 golova, što je prosek gol po meču. Majorka je jedna od ekipa od koje ove sezone nećemo videti previše efikasnih mečeva.

Almerija je dosta dobro počela sezonu. Oni su u prva tri kola osvojili 4 boda i to ih je dovelo do sredine terena. Posle toga se dogodio, vrlo moguće, i ključni detalj koji može da im odredi celu sezonu, a to je prodaja Umara Sadika. Prodali su svog najboljeg strelca Real Sosijedadu i tu su dosta pali. U naredna dva kola dva poraza minimalnim rezultatom, bez postignutog gola. Mnogo više brine sama igra Almerije koja je dosta pala, u ofanzivnom delu, mnogo manje prilika, mnogo manje šuteva,a i manje golova. Dosta im je Sadik značio, ipak je sa pravom bio najbolji strelac, a problem je što nisu doveli zamenu. Moraće time da se pozabave tokom zimskog prelaznog roka ukoliko žele da ostanu u ligi, a do tada moraće nekako da izdrže.

Očekivani sastavi:

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Nastasic, Raillo, Valjent; Maffeo, Battaglia, Sanchez, Rodriguez, Costa; Muriqi, Kang-in

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Pozo, Ely, Babic, Akieme; Robertone, Eguaras, Costa; Embarba, Sousa, Ramazani

Prognoza: Jedan veoma tvrd meč na kojem ne bi trebalo da vidimo mnogo golova.

Tip: 0-2 Ip i 1-3 IIp @ 1.48 – 1:0 (1:0)


16:15h Barselona-Elče

Nakon startnog remija protiv ekipe Rajo Valjekana, Barselona je u naredna 4 kola zabeležila isto toliko pobeda uz impresivnu gol razliku 15-1. Dakle, u 4 kola su dali u proseku skoro 4 gola po meču. U toku ove nedelje su doživeli prvi poraz u sezoni i to prilično lako na gostovanju Bajernu sa 2-0. Taj poraz,ali i likovanje tima iz Minhena je sigurno razbesnelo sve u Barseloni i vrlo je moguće da sav svoj bes iskale u ovom kolu na Elčeu. Neverujem da će Ćavi menjati nešto u timu i odmarati nosioce igre, jer je pred nama reprezentativna pauza i nema zbog čega. Sigurno da žele na najbolji mogući način da odu na tu pauzu, a to je sa ubedljivom pobedom. Verujem da će krenuti od samog starta žestoko ka golu rivala. Levandovski je već postigao 6 golova, a vrlo lako bi na ovom meču mogao da postigne i više od 1 gola i tako popravi svoj saldo. Ćavi posle dužeg vremena ima gotovo ceo sastav na raspolaganju pa će zaista biti na slatkim mukama koga da stavi u tim.

Elče je počeo sezonu jako loše. U 5 odigranih kola samo 1 osvojen bod je zaista malo za tim koji je kao cilj zacrtao mesto u sredini tabele. Nisu počeli baš kao što su se nadali. ne zna se koji im je gori deo tima,da li napad ili odbrana. U ovih 5 kola postigli su svega 2 gola, a još gora je odbrana koja je primila 13 golova. To sigurno nije podatak koji može da ulije neko samopouzdanje pred gostovanje napadu kakav ima Barselona. Nema šta, moraće Elče mnogo toga da popravi u svojoj igri kako bi makar i malo ličili na tim sa početka prošle sezone kada su pobeđivali i znatno jače rivale od sebe. Sa ovakvom igrom teško će izboriti opstanak, a sredina tabele je misaona imenica.

Očekivani sastavi:

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Bellerin, Araujo, Kounde, Balde; De Jong, Busquets, Pedri; F Torres, Lewandowski, Dembele

Elche possible starting lineup:
Badia; Lirola, Roco, Bigas, Mercau; Collado, Fidel; Quina, Ponce, Milla; Boye

Prognoza: Sve osim ubedljive pobede Barselone bilo bi veliko iznenađenje.

Tip: 1 i domaćin 3+ @ 1.55 – 3:0

može i 1 i 4+ @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje