nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi, a na programu je nekoliko jako zanimljivih duela.

14h Atl Bilbao-Cadiz

Bilbao je prethodne sezone završio na 8mom mestu i tako im je za dlaku izmaklo mesto u Evropi. Ove sezone je cilj da se pomere napred i da dođu do Evrope. Za sada su na dobrom putu jer posle 4 kola imaju 7 osvojenih bodova i nalaze se na 5tom mestu na tabeli. Počeli su loše, porazom od Real Madrida,ali su zatim odigrali dva jako dobra meča i savladali Osasunu i posle Betis. Bilbao je tim koji igra jako dobro na domaćem terenu. Kod kuće igraju napadački od prvog do poslednjeg minuta. Najbolje je to osetio Kadiz ranijih sezona, jer su na poslednja dva meča primali po 4 komada kada pričamo o mečevima na stadionu Bilbaa. Očekujem, dakle, napadački pristup Bilbaa od samog starta meča.

Nakon prethodne sezone gde su gotovo u poslednjem kolu izborili opstanak, ove sezone su rešili da ne dozvole takav scenario. Nakon 4 odigrana kola imaju 7 osvojenih bodova i nalaze se na 6tom mestu. Ukoliko ovako nastave mogli bi da budu jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone. U ovo kolo ulaze nakon sjajno odigranog meča na domaćem terenu gde su porazili Viljareal. Kao i kod Bilbaa i njima je domaći teren znatno jača strana. U gostima nisu toliko dobri i to bi morali da poprave ukoliko žele dobar rezultat ove sezone.

Očekivani sastavi:

Athletic Bilbao possible starting lineup:
Simon; Lekue, Vivian, Paredes, Yuri; Ruiz de Galaretta, D Garcia; I Williams, Sancet, N Williams; Guruzeta

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Carcelen, L Hernandez, Fali, J Hernandez; Alejo, Alcaraz, Escalante, Machis; Roger, Ramos

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan jako interesantan meč. Domaćin je favorit na ovom meču i očekujem da napadnu od prvog minuta, što bi trebalo da donese nekoliko golova u mreži gostiju.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.78     ✅✅

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje