ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Gotova je i reprezentativna pauza. Igrači se vraćaju u svoje klubove i sada kreće ono pravo. Odmah na startu novog kola Serije A, jedan veliki gradski derbi.

18h Inter-Milan

Inter je sjajno počeo novu sezonu. U prva tri kola isto toliko pobeda i gol razlika 8-0. Malo ko je očekivao ovakav start sezone, pogotovo jer nisu imali baš najbolje odrađen prelazni rok. Pogotovo je sjajno to što nisu primili niti jedan gol, a to dodatno dobija na težini kada se zna da im je odbrana najviše promenjena u prelaznom roku, jer je otišlo nekoliko jako bitnih igrača. Ipak,eto i bez njih Inzagi je uspeo da sklopi kockice,iako su mu sve “ transfer želje“ pobegle. Ipak,najveći ispit će imati sada, u ovom meču, kada im na noge dolazi gradski rival Milan. Pobeda u ovom meču bi ih ostavila same na prvom mestu i dodatno podigla moral, pred veoma zgusnut raspored u narednom periodu.

Milan u ovaj meč ulazi, takođe, sa maksimalnim učinkom od tri pobede. Oni su u prethodnom kolu već igrali jedan derbi i dobili su ga protiv Rome. Ako je Inter imao jedan od lošijih prelaznih rokova, Milan je imao jedan od najboljih. Sjajno su uložili pare od prodaje Tonalija i za veoma male pare kupili dosta jako dobrih igrača i to u svim pozicijama tima. Poslednjeg dana prelaznog roka su doveli i našeg Luku Jovića,koji bi već mogao da zaigra.Milan u ovaj meč ulazi i sa bremeno od 4 vezana poraza od Intera, poslednja dva su pretrpeli u polufinalu Lige Šampiona. Dugo se nije dogodilo da jedan tim u Milanskom derbiju ima seriju od 4 pobede i sigurno da će Milan učiniti sve kako bi prekinuo ovu crnu seriju.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Sommer; Darmian, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Thiaw, Kjaer, Hernandez; Loftus-Cheek, Krunic, Reijnders; Pulisic, Giroud, Leao

Prognoza: Očekuje nas jedan vreli derbi. derbi u kojem treba očekivati napadačku igru sa obe strane. Jako dobre ofanzivne linije,kako jednih, tako i drugih, trebalo bi da nam donesu golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.73


20:45h Genoa-Napoli

Povratnik u Seriju A, Đenova nije baš najbolje krenula u novoj sezoni. U tri kola su osvojili 3 boda. Upisali su dva poraza i to ubedljiv protiv Fiorentine i zatim u kolu pre pauze minimalan poraz protiv Torina. Pobedu su upisali na gostovanju Laciju i to je trenutno i najveće iznenađenje koje se dogodilo od početka sezone. Odigrali su taj meč, onako italijanski. Došli su do gola i povukli se u svoj kazneni prostor i odatle nisu izlazili do kraja meča. Nisu oni toliko defanzivno dobro odigrali,koliko je zapravo Lacio bio bezidejan.Itekako Đenova ima rupa u odbrani, samo nebeskoplavi to nisu znali da iskoriste.Što se ovog meča tiče, istina da igraju kod kuće,ali neće smeti baš previše napadački uđu u ovaj meč jer će to Napoli lagano da kazni.

Napoli u ovaj meč ulazi nakon poraza u derbiju protiv Lacija. Odigrali su Napolitanci jedan dosta loš meč i ishod je bio neminovan. Na ovom meču im je potrebna pobeda, pogotovo jer rivali za prvo mesto tj Inter i Milan igraju međusobno, tako da bi mogli da iskoriste to i pobedom dođu u vrh tabele. Za tako nešto im je potrebna dobra igra, pre svega igra njihovog najubitačnijeg dvojca Osimhena i Kviče. Kviča je u padu forme, poslednjih gol je dao u martu i to iz penala, od tada traje post. Istina, asistira,ali mora i golgeterski da proradi. Osimhen je takođe bio dosta loš protiv Lacija, nije došao do gola i morao bi to da prekine u ovom kolu. Očekujem napadački Napoli, znaju da im je potreban jedan brz gol kako bi otvorili i rivala, tj kako bi im onemogućili “ bunker “ igru. Imaju dovoljno kvaliteta da dođu do ranog gola i tako ubace meč u svoj ritam.

Očekivani sastavi:

Genoa possible starting lineup:
Martinez; Sabelli, Bani, Dragusin, Vasquez; Strootman, Badelj, Frendrup; Malinovskyi, Gudmundsson; Retegui

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Raspadori, Osimhen, Kvaratskhelia

Prognoza: Napoli je favorit na ovom meču i trebalo bi očekivati da slome otpor rivala i dođu do pobede.

Predlog: P/K 2 (poluvreme ili kraj) @ 1.55 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje