petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Danas su na programu 4 duela La lige.

14h Granada-Villareal

Nakon sjajne prošle sezone i 9te pozicije na tabeli, Granada je u ovu sezonu ušla sa velikim ambicijama. Vrlo brzo su sve te ambicije raspršene i spušteni su u realnost, a to je donji deo tabele. Imali su jedan dobar period od kraja novembra pa do početka Nove godine gde su osvojili 13 bodova i upisali nekoliko sjajnih pobeda protiv velikih timova kao što je Atletiko Madrid. Ipak, i taj period je prošao i oni su se vratili na staro. Trenutno, pred ovaj meč imaju seriju od 4 vezana poraza i trenutno su na samo 4 boda od zone ispadanja. U poslednja tri kola nisu postigli niti jedan gol. Zaista veliki pad u igri Granade i pad koji mora što pre da se prevaziđe ukoliko žele da izbegnu grčevitu borbu za opstanak. Odbrana je njihov najveći problem. Samo je 5 timova ove sezone primilo više golova od Granade. Napad i nije toliko loš, jeste da nisu postigli već 270 minuta gol,ali generalno tokom sezone znali su biti efikasni,ali jednostavno napad takvog kvaliteta kakav je njihov ne može da ispravi sve greške odbrane. Van tima su pred ovo kolo Arias i Lozano.

Viljareal ovo kolo dočekuje na 7mom mestu sa serijom od tri meča bez poraza. Barselona, koja je na 4tom mestu koje vodi u Ligu Šampiona im beži svega tri boda,tako da su u aktivnoj borbi za mesto u Ligi Šampiona, što je uostalom i krajnji cilj.Počeli su sezonu jako loše,ali kako vreme odmiče,tako oni dižu formu. U poslednja tri kola su savladali Betis,Majorku i remizirali sa Realom. Uspeli su da vežu tri meča na kojima nisu primili niti jedan gol. Napad im funkcioniše sasvim dobro, 4ti je po efikasnosti u ligi. E sad, Viljareal sledeće nedelje ima meč Lige Šampiona sa Juventusom i pitanje koliko će taj meč uticati na tim. Pre svega tu mislim na to koliko će oni već glavama biti na tom meču, a to može da utiče na ovu utakmicu. Van tima su kao i u prethodnom kolu Moreno, Penja i Kokelin.

Očekivani sastavi:

Granada possible starting lineup:
Maximiano; Quini, Duarte, Torrente, Escudero; Collado, Gonalons, Milla, Soro; Suarez, Arezo

Villarreal possible starting lineup:
Rulli; Foyth, Albiol, Torres, A Moreno; Parejo; Chukwueze, Lo Celso, Pino; Alcacer, Danjuma

Prognoza: Jeste da je Viljareal favorit,ali ja mislim da Granada ima svoju šansu na ovoj utamici. Pre svega njihov šansu vidim u tom meču Lige Šampiona i mogućeg odvlačenja pažnje igračima Viljareala ka toj utakmici. Upravo zbog toga mislim da Granada može do makar jednog postignutog gola,a trebalo bi i gosti da daju golove.

Tip: GG @ 1.83 – 1:4


16:15h Osasuna-Atletiko Madrid

Osasuna je jako dobro počela ovu novu sezonu,ali su doživeli pad forme koji je trajao dva meseca. U novembru i decembru su uspeli da vežu čak 10 mečeva bez pobede. Tada su pali na tabeli,ali su se uspeli konsolidovati i izvući. Od početka 2022. godine igraju drastično bolje. U ovo kolo ulaze nakon serije sjajnih rezultata. U poslednjih 5 kola imaju samo 1 poraz. U prošlom kolu su pregazili Rajo na gostovanju sa 3-0,a pre toga uspeli da isčupaju bod protiv Sevilje. Dakle, zaista su u dobroj formi i sigurno da sa pravom žele i na ovom meču da uzmu bodove.

Šta reći za Atletiko Madrid. Ekipa koja je u velikom padu forme. Ekipa koja je doživela ogromnu transformaciju. Oni su od tima koji igra najtvrđe i najneefikasnije mečeve u ligi postali tim koji igra poprilično efikasno. Nije samo napad zaslužan za to, već i odbrana. Zapravo, najviše je odbrana “ zaslužna “ za te efikasne mečeve. Neshvatljivo mnogo golova primaju ove godine. Prosto je neverovatno da tim koji vodi Simeone prima toliko golova imajući u vidu da je on trener koji baš polaže mnogo na defanzivu. Realnost je takva da su na poslednja 4 meča primili 10 golova. Poslednji meč su igrali protiv Levantea pre neki dan i doživeli su debakl na svom terenu. Levante,koji je ubedljivo najgori tim u ligi, slavio je sa 1-0. Još čudnije je što Atletiko nije imao niti jedan šut u okvir gola na tom meču. Nisu uspeli da šutnu protiv tima koji ima ubedljivo najgoru odbranu u ligi. Nešto se zaista čudno dešava sa njima. Na ovom meču će biti bez Karaska, Wass-a i Grizmana.

Očekivani sastavi:

Osasuna possible starting lineup:
Herrera; Vidal, D Garcia, Cruz, Sanchez; Brasanac, Torro, Moncayola; R Garcia, Budimir, K Garcia

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Llorente, Gimenez, Savic, Reinildo; De Paul, Koke, Kondogbia, Felix; Correa, Cunha

Prognoza: Zbog forme Osasune i forme odbrane Atletika verujem da bi mogli videti jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 2.00 – 0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje