četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

18h Inter-Verona

Inter u ovo kolo ulazi nakon velike pobede na gostovanju u Torinu protiv Juventusa. Tom pobedom su učinili nekoliko bitnih stvari. Prvo, izbacili su Juventus iz trke za skudeto, drugo oni su se vratili u tu trku jer sada za Milanom zaostaju svega 4 boda. Najbitnije od svega toga je da im je ta pobeda podigla samopouzdanje i to poprilično. Nisu oni dominirali na tom meču, može se reći da su ga preživeli. Juventus ih je nadigrao,ali je jedan detalj tj penal pred kraj poluvremena odlučio pitanje pobednika. Takve pobede gde ste lošiji rival, a slavite dodatno podižu samopouzdanje. Zanimljivo je i to da je ovo Interov prvi trijumf u 2022. godini na strani i eto ostvaren na najtežem gostovanju. Ova pobeda neće imati ama baš nikakvog značaja ukoliko oni ne uspeju da slave u ovom kolu protiv Verone. Imaju dobar uspeh protiv ovog kluba. Na 21 susretu ovih timova Inter je zabeležio čak 17 pobeda i 4 remija. Dakle, nemaju poraz i eto dobre prilike da nastave u ovakvom ritmu. Problem za Inzagija može predstavljati suspenzija Lautara Martineza, njega će najverovatnije zameniti Aleksis Sančez. Njegovim izostankom u napadu će sve spasti na Džeka. Osim tog izostanka nema drugih. Velika opasnost po gol Verone biće i junak iz torina Čahanoglu. Igra sjajno ove sezone, motor je ekipe i bukvalno sve od njega kreće. Imaće Inter priliku i ove sezone da se bori za skudeto,iako je mnogo lošiji nego prethodne. Već sada imaju 11 bodova manje nego što su imali u isto vreme prošle godine. Istina, nisu toliko efikasni, ubedljivi, jednostavno nisu toliko dominantni kao prošle godine,ali ako uzmu skudeto, ko će to uopšte gledati.

Da osvoje tri boda, neće im biti nimalo lako jer im na noge dolazi kaznena ekspedicija iz Verone. Ekipa koja je sve samo ne lak rival, pogotov ne na mečevima gde su nominalno autsajderi. Na tim mečevima igraju posebno inspirisano i neretko ove sezone otkidaju bodove. Takvom scenariju se sigurno nadaju Milan i Napoli. Uistinu, Tudorova Verona je sjajna ove sezone. Mislim da je to najbolja reč kojom se može opisati igra ovog kluba. Imaju jedan od najefikasnijih napada u 2022. godini i to ne samo u Seriji A, nego i u ligama petice uopšte, što je zaista impresivan podatak. Pobedom u prošlom kolu nad Đenovom došli su do pozicije broj 9 i 6to mesto im trenutno beži 7 bodova. Nema sumnje da će oni pokušati da dođu do Evrope, jeste da je teško,ali nije nemoguće, sa ovakvom igrom kakvu oni pružaju sve je apsolutno moguće. Najveća pretnja po Inter biće Đovani Simeone. Sjajni mladi Argentinac se potpuno preporodio od dolaska Tudora. Do njegovog dolaska nije postigao niti jedan gol u sezoni, a od kad je Tudor tu ima 16 golova i treći je strelac lige. Na ovom meču Tudor ne može da računa na Pandura, Davidoviča i Frabotu, dok bi Barak trebalo da bude u timu.

Prognoza: Jeste Inter favorit,ali Verona je sa druge strane i to odmah poziva na oprez,ali poziva i na to da bi golovi mogli biti najbolja opcija za igranje.

Tip: 3+ @ 1.55 – 2:0


20:45h Kaljari-Juventus

Kaljari u ovo kolo ulazi u dosta lošem raspoloženju. Oni su u poslednja 4 kola doživeli isto toliko poraza i za to vreme su primili čak 11 golova. To ih je dovelo tik iznad zone ispadanja. Imaju samo 3 boda više od Venecije koja je prva ispod crte i biće im zaista veoma teško da izbore opstanak ukoliko se ubrzo ne probude i zaigraju bolje. Na ruku im ne ide ni činjenica da na ovom meču u timu neće biti baš dosta igrača. Van tima su Grasi,Nandez,Strotman,Baseli kao i dvojac napadača Ćepiteli i Pavoleti. Na ovom meču je sve spalo na Žoaa Pedra koji je inače i najbolji strelac tima. Odbrana je ta koja pravi velike probleme, Kaljari ima drugu najgoru odbranu u ligi,samo je Salernitana primila više golova od njih. To i nije neki podatak za ohrabrenje kada vam gostuje tim koji u svojim redovima ima najboljeg strelca lige.

Juventus je u prošlom kolu doživeo težak poraz od Intera koji im je uništio šampionske snove za ovu sezonu. Pre toga su ispali i iz Lige Šampiona pa im je sada preostala borba za trofej u kupu i da se izbori mesto u top 4 u ligi i time plasira u Ligu Šampiona. Oba ova teška poraza su došla na identičan način. U oba meča je Juventus bio daleko bolji rival,stvarao šanse,dominirao,ali protivnik je upisao pobede. Takvi porazi posebno bole. Istina da im je šansa za skudeto mala,ali to ne znači da se oni neće boriti. Protiv Kaljarija imaju jako dobar skor. Od poslednjih 11 mečeva 10 su ostali neporaženi, na 8 nisu ni gol primili. Sigurno da će pokušati da nastave seriju dobrih rezultata i na ovom meču. Na ovom meču Alegri neće moći da računa na Moratu,De Šilja,Lokatelija, kao i Kijezu i Mekkenija koji su duže povređeni.

Prognoza: Juventus je kvalitetniji tim i trebalo bi da to pokaže i na terenu.

Tip: 2 @ 1.63 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje