subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak se nastavlja takmičenje u La ligi.

19:30h Selta-Girona

Selta ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni u ovo kolo ulaze nakon poraza od Bilbaa. Bio je to njihov 4ti vezani poraz čime su sebi poprilično zakomplikovali situaciji. Uspeli su da upadnu u problem oko opstanka. Na tri kola do kraja oni se nalaze na 4 boda od zone ispadanja. Matematički nisu sigurni,ali ne bi trebalo oni da ispadnu, jer realno, teško je očekivati da svi ostali rivali pobede sve do kraja. Uostalom najbitniji meč sa Seltu će biti onaj u sledećem kolu gde igraju sa Kadizom, pobedom na tom meču sve rešavaju. Bilo kako bilo, moraju da se trgnu. Mora pre svega odbrana da se probudi. Napad postiže golove,ali džabe kad je odbrana toliko popustila da sve to pokvari. U proseku primaju po 2 gola u poslednjih par mečeva i to je veliki problem.

Njima u goste dolazi Đirona. Đirona u ovo kolo ulazi nakon poraza od Viljareala i to golom u poslednjim minutima meča. Taj poraz ih je gurnuo na 8mo mesto tj dozvolili su Bilbau da preuzme 7mo mesto tj mesto koje vodi u Evropu. Sada su u minusu od 2 boda i moraju to da nadoknade.Verovatno i oni sami neveruju kad čuju da se bore za Evropu,ali eto. Od tima čiji je glavni cilj bio opstanak, došli su do toga da se bore za Evropu. Sve su to zaslužili svojom sjajnom igrom tokom cele sezone. Đirona igra  jako lep, ofanzivan, napadački fudbal. Efikasni su, dosta golova daju, nažalost i primaju ih,ali to je zanemarljivo. Njihovi mečevi su ove sezone među najefikasnijim upravo zbog stila igre koji forsiraju.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Villar; Vazquez, Aidoo, Nunez, Galan; Rodriguez, Veiga; Perez, Cervi; Seferovic, Larsen

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; A Martinez, Bueno, Juanpe, Gutierrez; Romeu, D Lopez; Couto, Tsygankov, Riquelme; Castellanos

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.73


19:30h Real Sosijedad-Almerija

Sosijedad u ovo kolo ulazi nakon velike pobede nad Barselonom. Real Sosijedad je tom pobedom zadržao 4to mesto na tabeli tj mesto koje vodi u Ligu Šampiona i to sa 5 bodova prednosti u odnosu na Viljareal. U pravo vreme se Sosijedad vratio u dobru formu pa tako u poslednjih 6 kola imaju 4 pobede. Oni su posebno dobri na domaćem terenu gde su osvojili gotovo većinu bodova. Zaista jedna jako dobra, takmičarska ekipa, ekipa koja voli da igra napadački, pogotovo na domaćem terenu. Odbrana je takođe dosta dobra, ne primaju mnogo golova. Ukoliko savladaju Almeriju uspeće da pobegu na 8 bodova od Viljareala čime bi dodatno pritisnuli rivala jer bi Viljareal praktično morao da pobedi sve do kraja.

Almerija takođe u ovo kolo ulazi nakon pobede. Oni su savladali Majorku na domaćem terenu sa 3-0 i time napravili veliki korak ka ostanku.Trenutno se nalaze na 4 boda iznad zone ispadanja. Nije još sve gotovo, imaju još do kraja,ali imaju dobru priliku da se spasu. Naredna dva kola su im ključna jer igraju sa Valjadolidom i Espanjolom, sa dva direktna rivala za opstanak. Ti mečevi će odlučiti o putniku u niži rang. Što se tiče Almerije, oni su tim koji većinu svojih bodova osvaja na domaćem terenu. Oni su na gostovanjima ove godine osvojili samo 7 bodova, što je zaista malo i sigurno da ne ide u prilog pred ovo gostovanje. Svesni su da su naredna dva kola ključna, tako da ovo mogu odigrati nešto opuštenije.

Očekivani sastavi:

Real Sociedad possible starting lineup:
Remiro; Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Rico; Illarramendi, Merino, Zubimendi; Oyarzabal, Sorloth, Kubo

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Pozo, Ely, Babic, Centelles; Robertone, Costa, De la Hoz; Lazaro, Suarez, Embarba

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču i mogli bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje