subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige.

16:15h Espanjol-Sevilja

Espanjol u ovo kolo ulazi u sasvim dobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu ostvarili prvu pobedu u ligi i to na gostovanju protiv Atletik Bilbaa. Sa tom pobedom su skupili ukupno 4 boda iz isto toliko mečeva, pa se može reći da su počeli sasvim zadovoljavajuće novu sezonu, imajući u vidu i da su imali dosta težak raspored. Nakon prošle sezone gde su završili na 14tom mestu, ove sezone su apetiti malo porasli pa je sada cilj sredina tabele. Svi u Espanjolu su duboko uvereni da imaju kvalitet da tako nešto i ostvare. Oni su ekipa koja većinu svojih bodova osvaja na domaćem terenu, gostovanja su njihov najveći problem i pobeda nad Bilbaom može biti najava bolje igre na strani. Generalno Espanjol je tim koji igra otvorene i efikasne mečeve. Raul de Tomas najbolji igrač i strelac Espanjola prošle sezone još uvek nije odigrao niti jedan meč. Mislilo se da je povređen,ali je zapravo potencijalni transfer bio uzrok njegovog neigranja. S obzirom da je prošao transfer period, videćemo hoće li se konačno vratiti u tim. Svakako da će Espanjol biti neuporedivo jači ako se on vrati u ekipu.

Očajan start sezone za Sevilju.Sevilja je prethodne sezone bila tim koji je većinu svojih mečeva dobijao pre svega na jaku odbranu. Daju 1 ili 2 gola i ostatak posla odradi odbrana. Jako loš prelazni rok, odlazak ključnih odbrambenih igrača, a ne dovođenje adekvatnih pojačanja doveli su do velikog pada. U prva 4 kola imaju samo 1 osvojen bod uz gol razliku 3/8, dakle 2 gola u proseku primaju, a na to treba nadovezati i poraz od Sitija u Ligi Šampiona 4-0. Navijači kao da su naslutili ovako nešto kada su protestovali pred početak sezone, zbog loše transfer politike. Pokušali su u klubu da ih umire dovođenjem zvučnog imena u liku Iska,ali očigledno da to nije nešto mnogo promenilo. Spekulisalo se da je uprava Sevilje zasedala nakon poraza od Sitija i da je odlučeno da ukoliko ne slave na ovom meču, da će Lopetegi dobiti otkaz. Dakle, veoma teški dani su pred Seviljom.

Očekivani sastavi:

Espanyol possible starting lineup:
Fernandez; Gil, El Hilali, Cabrera, Olivan; Darder, Melamed, Souza; Braithwaite, Joselu, Puado

Sevilla possible starting lineup:
Bono; Navas, Rekik, Nianzou, Acuna; Jordan, Fernando, Delaney; Suso, Dolberg, Mir

Prognoza: Na ovom meču bi mogli videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.90 – 2:3


18:30h Kadiz-Barselona

Kadiz se prošle sezone jedva spasao ispadanja. Završili su tik iznad zone ispadanja sa samo 1 bodom više. Izgleda da se nisu mnogo opametili jer su krenuli jako loše i u ovoj novoj sezoni. U prva 4 kola isto toliko poraza i gol razlika 0/10. Dakle 0 bodova, 0 postignutih golova i zasluženo poslednje mesto na tabeli. Moraće mnogo toga da promene, od odbrane koja prima više od 2 gola u proseku, preko napada koji je zaista jako loše. Jako malo prilika stvaraju, malo šuteva i zbog toga i nema golova. U ovo kolo ulaze nakon 3 primljena gola od Selte na gostovanju, a sada im predstoji jedan od najtežih ispita jer im gostuje kaznena ekspedicija iz Barselone. Inače oni su Barselonu pobedili prethodne sezone i to na Nou Kampu. Teško da će uspeti da ponove isto i ove godine.

Barselona se nakon kiksa u prvom kolu u potpunosti probudila i sada je upravo takva kakvu smo je svi i zamišljali pred start sezone, a to je strašna. Zapravo napadački strašna. U tri meča 11 postignutih golova. U ovo kolo ulaze nakon 3 gola data na gostovanju protiv Sevilje, a na to se nadovezuje i 5 komada postignutih u Ligi Šampiona protiv Plzena. Levandovski je u potpunosti proradio. Do sada, od tih ukupno 16 golova on je postigao 8. Dakle, pola golova Barselone je postigao Lewa. Mislim da je svima jasno kakve će on brojke imati na kraju sezone. Naravno, ne svodi se tu sve samo na njega. Pregršt je opcija u napadu, ne zna se odakle preti veća opasnost po gol protivnika. Zaista sjajan napad. Verovatno će Levandovski biti odmoren na ovom meču, zajedno sa Dembeleom, ali to neće umanjiti snagu Barsinog napada. Odbrana još uvek nije na zadovoljavajućem nivou, primaju golove relativno često, donekle to je i normalno. Došli su novi igrači u poslednju liniju, a zna se da je odbranu najteže uigrati, tj treba vremena. Sreća pa imaju jak napad da pokrije sve te sitne greškice odbrane.

Očekivani sastavi:

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Zaldua, Hernandez, Chust, Espino; Alarcon, Alex, Blanco; Sobrino, Perez, Alejo

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Araujo, Kounde, E Garcia, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha

Prognoza: Bez obzira na sastav sa kojim će Barselona igrati, oni su favoriti i trebalo bi lagano da slave na ovom meču.

Tip: 2 i 3+ @ 1.73 – 0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje