četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Napoli-Specija

Kakav fudbal igra Spaletijev Napoli. Trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli, sa jednim bodom manje od Atalante. U prethodnom kolu su slavili nakon preokreta protiv Lacija i to na gostovanju, a zatim je usledio meč Lige Šampiona. Meč o kojem će se dugo pričati na ulicama Napulja. Meč na kojem je Napoli razneo na sitne komadiće slavni Liverpul. Pobedio je Napoli na tom meču 4-1,ali je moglo biti i znatno ubedljivije. Izgledali su fenomenalno, pogotovo u napadu. Ono što smo najavljivali se i dogodilo. Proradio je Spaletijev napad. Napad u koji je baš dosta uloženo, dovedena su sjajna pojačanja i to se vidi. Simeone je upisao svoj prvi gol, čeka se Raspadorijev prvenac, a tu su i Osimhen, Lozano, Ndombele, Lobotka i jedan od najboljih pojedinaca od starta sezone, Gruzijac Kvaratskhelia iliti Kvaradona kako ga zovu ljudi u Napulju. Doveli su mlade perspektivne igrače i to daje rezultate. Jedina mrlja od početka sezone jeste meč sa Lećeom gde su odigrali nerešeno,a vrlo lako su mogli i da izgube. Upravo taj meč mora da bude opomena za ovu utakmicu da ne smeju nikog potceniti već moraju jako ući i u ovu utakmicu. Moguće da bude nekih rotacija u timu zbog zgusnutog rasporeda.

Specija je od početka sezone osvojila 5 bodova na 5 mečeva. Nakon pobede u uvodnom meču protiv Empolija, usledila su 4 meča gde su zabeležili dva poraza od Juventusa i Intera i dva remija protiv Sasuola i Specije i to identičnim rezultatom 2-2. Mogu da budu sasvim zadovoljni ovim rezultatom, jer su protiv timova svoje jačine dobro odigrali. Porazi su došli od znatno jačih rivala. Specija je ekipa koja igra otvorene utakmice, ekipa koja voli da napada, koja daje golove,ali ih i dosta primaju. Prethodne sezone su imali jednu od najgorih odbrana i to se nije nešto mnogo promenilo. Promenilo se jedino to da su ojačali napad, pa sad daju više golova nekog prethodne sezone. Sve u svemu od njih bi ove sezone mogli da gledamo dosta efikasnih utakmica. Zanimljivo je da u mečevima protiv Napolija obično dobija ekipa koja gostuje. Videćemo hoće li i na ovom meču da se nastavi ta tradicija i da Specija opet iznenadi Napolitance.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Ndombele; Lozano, Raspadori, Kvaratskhelia; Simeone

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Hristov, Kiwior, Nikolaou; Holm, Kovalenko, Bourabia, Bastoni, Reca; Gyasi, Nzola

Prognoza: Na ovom meču bi trebalo da vidimo dosta golova.

Tip: 1+pp i 3+ @ 1.63 – 1:0 (1:0)


18h Inter-Torino

Košmarna nedelja za navijače Intera. Nakon poraza od Milana u gradskom derbiju usledio je i poraz od Bajerna u Ligi Šampiona. Ta dva poraza su pojačala pritisak na trenera Inzagija, jer su očekivanja pred sam start sezone bila ogromna, a malo su toga pokazali od starta sezone. Odbrana, odbrana i samo odbrana je glavni krivac za sve što se događa u Interu. Nedeljama u nazad pričamo o tome i to se nastavlja, ništa se ne menja, a verovatno se ništa i neće promeniti jer jednostavno Inzagi nije trener koji zna da igra odbrambeno. Njegov stil igre je na gol više, sve daje na napad i to se i vidi. Igraju fantastično u ofanzivnom delu tima, ko god da bude na terenu bude opasan. Imaju dosta različitih strelaca ove sezone,ali džabe sve to kada odbrana ne zna da sačuva sve što napad napravi. Previše primljenih golova. Videlo se to protiv timova koji su slabiji, kada su im takvi timovi pravili problema, moglo se i naslutiti šta će se dogoditi kada ih napadnu znatno jači rivali. Sve u svemu pobeda na ovom meču je imperativ, jer u slučaju još jednog kiksa vrlo je moguće da Inzagi dobije otkaz. Na ovom meču opet neće biti Lukakua koji je povređen.

Srpski Torino je počeo i više nego dobro ovu novu sezonu. U 5 kola 10 osvojenih bodova, samo 1 poraz je i više nego što je iko očekivao od tima koji je prethodne sezone flertovao sa opasnom tj zonom ispadanja. Dolaskom Jurića dosta se toga promenilo. Zategao je Jurić odbranu, Torino dosta teško prima golove. Oni su u 5 kola primili 5 golova, od toga 3 protiv Atalante. Dakle na ostala 4 duela samo 2 primljena gola. Napad je dosta dobar, postiže Torino znatno više golova nego što je bio slučaj prethodne sezone. Ne treba od njih očekivati mnogo golova, nije to stil igre koji Jurić voli. Torino će ove sezone biti jedan od timova na čijim mečevima neće biti previše golova. Neće se mnogo rivali naigrati protiv njih, a vrlo je moguće da mnogi slome zube na ovom rivalu. Biće Torino jedan jako dobar takmac svima u ligi.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Darmian; Correa, Martinez

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Djidji, Buongiorno, Rodriguez; Lazaro, Lukic, Linetty, Vojvoda; Radonjic, Vlasic; Sanabria

Prognoza: Inter je favorit na ovom meču,ali je mnogo bolje odigrati na golove.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje