sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali dueli La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

16:15h Celta-Betis

Selta je prvi deo sezone jako loše odigrala. Oni su se do decembra meseca nalazili tik iznad zone ispadanja.Ipak sjajno odrađen januar i dobar deo februara su ih doveli do pozicije broj 11 sa čak 11 bodova više od timova u zoni ispadanja. Samim tim su brige oko opstanka davno prebrodili i sad su čak mnogo bliže gornjem delu tabele. U poslednje vreme su opet malo pali u formi jer u poslednja tri kola imaju 2 poraza. Istina, imali su teške rivale u liku Viljareala i Atl Madrida, dok su slavili protiv Majorke u sjajnom meču na kojem je viđeno čak 7 golova. Generalno Selta je dobra, ofanzivna ekipa, pogotovo su opasni na svom terenu gde napadaju od prvog minuta ma ko bio sa druge strane terena. Zaista je teško odneti bodove sa njihovog stadiona.

Betis sa druge strane u ovo kolo ulazi nakon ispadanja u Ligi Evrope i to nakon produžetaka. Morali su Pelegrinijevi momci da igraju čak 120 minuta u četvrtak i sigurno da je to ostavilo nekog traga na njih. U ligi dobro guraju, bore se za to 4to mesto sa Barselonom i Atl Madridom. U prošlom kolu su ostvarili veoma bitnu pobedu protiv Bilbaa i time ih izbacili iz konkurencije. Ovaj meč je idealna prilika da se približe Barseloni koja je na 4tom mestu i koja ima veoma teško gostovanje u Madridu. Da to ostvare neće biti nimalo lako, što zbog umora, što zbog veoma lošeg zdravstvenog stanja u ekipi. Pred ovaj meč Pelegrini ne može da računa na Martin MontoyaVictor CamarasaCristian Tello i Andres Guardado. 

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Dituro; Mallo, Aidoo, Araujo, Galan; Beltran; Mendez, Suarez, Nolito; Aspas, Galhardo

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Bellerin, Bartra, Pezzella, Miranda; Rodriguez, Carvalho; Canales, Rodri, Juanmi; Iglesias

Prognoza: Kvalitet je na strani Betisa tu nema sumnje,ali i umor takođe koji bi odmorniji igrači Selte mogli da iskoriste. Najbolja opcija su golovi i moglo bi da ih bude na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.75 – 0:0


21h Real Madrid-Barselona

Real u jako dobrom raspoloženju dočekuje ovaj El klasiko. U seriji su od 5 pobeda u svim takmičenjima. U ligi su trenutno na 10 bodova viška od Sevilje, a čak 15 od Barselone. Takođe su i napravili podvig izbacivši PSG iz Lige Šampiona. Kada su pre neki dan pitali Anćelotija da li je trka za šampiona rešena jer imaju 10 bodova prednosti, on je rekao da nije, jer je on gubio mečeve gde je imao 3-0 na poluvremenu, aludirajući na čuvenu noć u Istanbulu. No, nije to bitno, bitno je to da je hteo da poruči da nema opuštanja i da će Real svaku utakmicu do kraja sezone igrati maksimalno posvećeno kao da jure prednost na tabeli. Generalno igra Reala se drastično popravila, što u odbrani, što u napadu. Čini se da je Anćeloti tempirao formu u najbolje vreme. Glavne uzdanice u napadu su zasigurno Vinisijus i Benzema koji igraju sjajno ove sezone, pogotovo Francuz. Upravo će Benzema na ovom meču izostati zbog povrede i to će biti veliki hendikep za tim Karla Anćelotija. Jednostavno Real nije isti sa i bez Benzeme na terenu, to je očigledno. Osim Benzeme u timu neće biti ni Mendi i Načo.

Barselona takođe u veoma dobrom raspoloženju dočekuje ovaj derbi. Oni su tokom nedelje prošli dalje u Ligi Evrope nakon sjajne pobede na teškom gostovanju u Istanbulu. U ligi su trenutno na deobi trećeg mesta sa Atl Madridom, dok im Betis preti sa dva boda zaostatka. Dakle, itekako je žestoka borba za mesta koja vode u Ligu Šampiona i Barselona sebi ne sme priuštiti kikseve, pa ni na ovakvim derbijima. Sigurno da će biti poprilično motivisani, tim pre što ih je Real savladao u polufinalu superkupa pre par meseci i želeće da im se osvete na njihovom stadionu. Sada je Barselona mnogo jača nego na tom meču i sigurno da to neće biti nimalo slična utakmica. Barselona u odnosu na taj meč igra znatno bolje što u odbrani,a pogotovo u napadu gde su fantastični. U ligi su na poslednjih 5 duela postigli čak 16 golova. Na tri od poslednjih 5 utakmica su postizali po 4 gola, dok su na dva meča postigli po 2 gola. Dakle Barselonin napad je u fenomenalnoj formi i sigurno da će predstavljati veliku opasnost po gol Madriđana. Van tima pred ovaj meč su Alejandro Balde, Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti i Dest.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Nacho; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Isco, Vinicius

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Alves, Pique, Garcia, Alba; Pedri, Busquets, F de Jong; Dembele, Aubameyang, F Torres

Prognoza: Očekujem jedan otvoren meč sa dosta golova na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.65 – 0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje