petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja La liga, na programu je jedan veoma zanimljiv duel.

21h Majorka-Espanjol

Majorka u ovo kolo ulazi nakon velike pobede na gostovanju protiv Valensije. Ta pobeda je došla u pravo vreme i prekinula dosta loš niz u koji su zapali. Pre tog meča su imali seriju od tri meča bez pobede gde nisu postigli niti jedan gol. Povratkom na teren glavnog napadačkog oružija Muriđija vratili su se i golovi. On je bio strelac jednog gola, a njegov partner u napadu Lee je postigao drugi. Njih dvojica su postigla gotovo polovinu golova Majorke ove sezone. Što se odbrane tiče, pa na 11 mečeva 15 primljenih golova je dosta dobra brojka. Najviše su oni i radili na odbrani tokom leta. Dovedeno je nekoliko kvalitetnih odbrambenih igrača i Majorka je postala tim koji ne prima previše golova. Oni su tim koji igra dosta čvrste neretko i ne previše efikasne mečeve. Veoma su nepredvidivi. Mogu dobiti bukvalno svakoga, ali isto tako mogu od svakog i da budu poraženi. Takav sam neki utisak stekao o njima na osnovu odigranih mečeva.

Njihov današnji rival, Espanjol, u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Elčea. Nisu bili baš najzadovoljniji nakon tog meča, pogotovo jer su imali tri boda u džepu,ali su dozvolili rivalu da se vrati i otkine poene. Odigrali su još jedan meč otvoren, efikasan meč, tako tipičan za njih. Gotovo su sušna suprotnost Majorci. Espanjol zaista igra jako otvorene i efikasne mečeve. Nema utakmice na kojoj je prime gol i moraće poprilično da poprave igru u defanzivi. Što se napada tiče, tu su dobri. Meč protiv Elčea je bio prvi za Joseula na kojem nije uspeo da postigne gol, iako je imao veliku priliku tik pre izjednačenja Elčea. Joselu je najbolji strelac ove sezone i u potpunosti je zamenio legendarnog Raul de Tomasa koji je napustio klub pred početak ove sezone.

Očekivani sastavi:

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Costa, Copete, Raillo, Valjent, Maffeo; De Galarreta, Babu, Sanchez; Lee, Muriqi

Espanyol possible starting lineup:
Lecomte; Olivan, Cabrera, Gomez, Gil; Exposito, Darder, Souza; Puado, Joselu, Braithwaite

Prognoza: Sudar dva tima koja igraju totalno drugačije. Prognozirati pobednika je zaista teško,ali bi mogli ipak da vidimo golove i to na obe strane.

Predlog za klađenje: 2+ golova @ 1.45 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje