četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 12. kolo (petak)

VERDER BREMEN – HERTA BERLIN

VERDER BREMEN je prekinuo svoj niz dosta solidnih rezultata, jer su vezali dva poraza u šampionatu, dok su eliminisani i iz daljeg toka nacionalnog Kupa „DFB Pokal“. Pritom, na spomenutim prvenstvenim utakmicama pored doživljenih neuspeha, nisu uspeli da postignu nijedan pogodak, što je veoma netipično za njih, jer su prvih devet kola postigli čak 20 golova, te su za sada izuzetno efikasni. Sa druge strane, dosta problema imaju u fazi defanzive koja je do sada primila 18 pogodaka. Popularni „zeleno-beli“ u naredni meč ulaze sa ciljem da prekinu niz loših partija, a ujedno i da poprave svoja izdanja pred svojom publikom jer su trenutno najslabiji domaćih u ligi (gledajući broj osvojenih bodova), dok su istovremeno drugi najbolji gost u Bundesligi, što je svakako kuriozitetan podatak za povratnika u elitni rang nemačkog fudbala. Biće oslabljeni neigranjem – M.Friedl (defanzivac), J.Mbom (vezista), N.Rapp (vezista), dok su upitni nastupi – M.Veljkovic (defanzivac), C.Gross (vezista).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – J.Pavlenka – A.Pieper, M.Veljkovic?, N.Stark – M.Weiser, R.Schmid, J.Stage, A.Jung – L.Bittencourt – N.Fullkrug, M.Ducksch

HERTA BERLIN je napokon u predhodnom kolu prekinula svoj niz bez trijumfa (koji je trajao pet utakmica), otkako su na svom terenu savladali, Šalke (2:1) i tako stigli do svoje tek druge pobede u sezoni. Generalno, „Berlinci“ su izvesno popravili svoja izdanja u odnosu na sam početak prvenstva, jer su na poslednjih sedam utakmica pretrpeli samo jedan poraz i to na gostovanju kod RB Lajpciga. Za sada su većinu svojih bodova osvojili na domaćem terenu, dok na strani ipak igraju slabije. Trenutno imaju gol razliku 14:16, te u proseku na njihovim duelima vidimo 2.72 gola po meču. Herta Berlin nemaju ulogu favorita na ovom gostovanju, ali kako dosta teško gube u poslednje vreme, svakako imaju svoje šanse za pozitivan ishod, pogotovo jer njihov rival nije u zavidnoj formi. Izvan sastava su – R.Jarstein (golman), F.Uremovic (defanzivac), M.Dardai (defanzivac), K.Nsona (napadač), J.Ngankam (napadač), dok je neizvestan nastup – K-P.Boateng (vezista).

Očekivani sastav (4-2-2-2) O.Christensen – J.Kenny, A.Rogel, M.Kempf, M.Plattenhardt –  L.Tousart, S.Serdar – D.Lukebakio, C.Ejuke – W.Kanga, S.Jovetic

 

Glavni sudija – T.Reichel

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.55 – 1:0 (0:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Weser“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje