nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

U subotu je na programu nekoliko zanimljivih mečeva u La ligi, a mi smo za vas spremili najave istih.

14h Girona-Valensija

Đirona u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Atl Bilbaa. Tim remijem su prepustili lidersku poziciju na tabeli Real Madridu. Ipak, bez obzira na taj remi,Đirona je odigrala dobar meč. Zapravo igrali su onako kako igraju od početka ove, tj i cele prethodne sezone, a to je napadački. Jednostavno lopta nije htela u gol, sad, da li zbog sreće tj nesreće ili kvaliteta protivnika to ostavljam vama na razmišljanje. Ipak,ono što je činjenica jeste da Đirona ima sjajan napad. Imaju efikasan napad,napad koji pritiska tokom celog meča,stvara šanse i što je najbitnije,kao što rekoh, postiže golove. Odbrana je klimava tačka,tačka na koju sam upozoravao i u prethodnom kolu. Otvoren stil igre Đirone je mač sa dve oštrice,da donosi im dosta golova,ali isto tako ostavlja dosta prostora i za rivale. Retki su mečevi gde Đirona ne primi gol i onda kada napad zataji tj ne postigne 2 do 3 gola,desi se remi ili poraz. Upravo se to dogodilo protiv Bilbaa. Jednostavno za neki veliki uspeh moraju popraviti odbranu to je sigurno.

Njihov današnji rival je ekipa Valensije. Nakon očajne prethodne sezone gde su jedva sačuvali status prvoligaša niko od njih nije nešto preterano očekivao. E upravo u tome i leži ključ svega. Zbog te rasterećenosti Valensija igra dosta dobro. Trener Baraha se okrenu mladim snagama i to se ispostavilo kao odlično rešenje. Nalaze se na sredini tabele, a u ovo kolo ulaze sa samo 1 porazom u poslednjih 5 kola. Valensija je ekipa koja igra relativno čvrste mečeve za uslove La lige,dosta drugačije u odnosu na rivala i zato će i biti zanimljivo gledati ovaj duel. Odbrana je slabiji deo tima,retko kad ne prime gol i to može da bude problem u duelu sa napadom kakav je Đironin.

Očekivani sastavi :

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; A Martinez, E Garcia, Blind, Gutierrez; Tsygankov, Herrera, A Garcia, Savio; I Martin; Stuani

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Correia, Mosquera, Paulista, Gaya; F Perez, Pepelu, Guerra, Amallah; Duro, D Lopez

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan interesantan meč u kojem je domaćin favorit,ali bi gost mogao makar do gola.

Predlog: GG @ 1.83 ✅️


18:30h Real Madrid-Granada

Real u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Pobedom u prethodnom kolu na gostovanju Kadizu vratili su se na prvo mesto na tabeli i sada imaju priliku da to i potvrde. Odigrali su tokom nedelje i meč Lige Šampiona gde je Anćeloti uspeo čak i da odmori neke igrače tako da sveži dočekuju ovo kolo. Velika stvar je i to što,makar u napadu Anćeloti ima pun sastav što dosta znači. Sigurno da će Vini i Belingem predstavljati veliku opasnost po gol Granade. Nema sumnje da će Anćeloti izvesti najjači sastav kako bi došli što pre do veće prednosti da može kasnije da pravi izmene i sačuva neke igrače jer sad predstoji gust raspored.

Njima u goste dolazi prezanimljiva Granada. Granada igra jako lep fudbal za gledanje,ali jako poguban za njih same. Igraju otvoreno,maksimalno napadački,što im donosi dosta golova,ali nažalost nemaju dobru odbranu, a pa pored efikasnog napada imaju i najgoru odbranu u ligi. Ono što je dobro kod njih jeste da posebno motivisano igraju sa velikim timovima u ligi i nema sumnje da će tako biti i danas. Doduše i nema razloga da tako ne igraju, igraju sa velikim favoritom,nemaju šta da izgube i zato i igraju opuštenije.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Lunin; Vazquez, Nacho, Alaba, Mendy; Valverde, Kroos, Ceballos; Bellingham; Rodrygo, Joselu

Granada possible starting lineup:
Ferreira; R Sanchez, Torrente, Miquel, Neva; Villar, Gumbau, Melendo; Uzuni, Boye, Zaragoza

Prognoza: Real je favorit na ovom meču i trebalo bi očekivati efikasan meč.

Predlog: 1 +pp i 3+ @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje