nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

Danas je na programu tri duela Serije A,  a mi smo za Vas spremili najavu najinteresantnijih mečeva.

18h Lacio-Kaljari

Lacio ima jedan od najgorih startova sezone u istoriji kluba. Svega 17 osvojenih bodova iz 13 kola je dovoljno za samo 11to mesto. U poslednja tri kola svega 1 osvojen bod,ali trag nade da bi mogli bolji dani da dođu jeste meč Lige Šampiona. Lacio je tokom nedelje slavio u Ligi Šampiona protiv Seltika i time se plasirali u top 16. Sigurno da je ta pobeda došla u pravom trenutku i podigla moral timu pred ovaj jako zgusnut period koji im predstoji. Sada kada su završili sa Ligom Šampiona,moraju se fokusirati na domaći šampionat kako bi drastično popravili svoju poziciju na tabeli. Škripi im i u napadu,ali i u odrabi,na sve strane imaju probleme,ali moraju maksimum izvući iz toga, a ovaj meč je prava prilika za to.

Njima u goste dolazi ekipa Kaljarija. Ekipa probuđenog Kaljarija. Kaljari je užasno počeo povratničku sezonu u Seriji A,ali je trener Ranijeri uspeo koliko toliko da konsoliduje ekipu i krenuli su sa boljim igrama. Pre svega se probudio napad,napad koji u prvih nekoliko kola nije nijedan gol dao,sada igra znatno bolje. Ipak,ostaje problem odbrane. Odbrana Kaljarija je u dosadašnjem delu sezone primila čak 25 golova,što je skoro 2 po meču i to je zaista previše. Ukoliko to Ranijeri ne reši teško će izboriti opstanak u Seriji A naredne sezone.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Lazzari, Patric, Gila, Marusic; Guendouzi, Vecino, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Cagliari possible starting lineup:
Scuffet; Goldaniga, Dossena, Hatzidiakos; Zappa, Prati, Makoumbou, Augello; Viola; Luvumbo, Petagna

Prognoza: Jedan jako interesantan meč. Mogli bi vrlo lako da vidimo golove na obe strane i upravo zbog toga,Lacio ukoliko želi do bodova mora dati minimum 2 gola. Odbrana Kaljarija je loša i moraju to iskoristiti.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.80


20:45h Milan-Frosinone

Milan u ovo kolo ulazi u ne tako dobrom raspoloženju. Protekle nedelje su poraženi od Dortmunda i sada im je potrebno dosta toga kako bi se našli u narednoj fazi Lige Šampiona. Ipak,nije samo to problem. Problem je i domaći šampionat u kojem sve više zaostaju. Inter im beži već 6 bodova i oni više nemaju prava na kiks. Istina, u prošlom kolu su savladali Fiorentinu i to je nešto pozitivno u ovom trenutku,ali bez pobede ovde,ona pobeda pada u vodu. Ima Pioli problema i sa sastavom,nema Leaa, a dodatni problem je suspenzija Žirua. Ovo će opet biti prilika za Jovića. Ulazi u šanse,ali nikako da prorati,nadamo se da će ovo biti taj meč,jer mu ide na ruku odbrana protivnika.

Protivnik je Frosinone. Sigurno,najprijatnije iznenađenje ove sezone. Novajlija u Seriji A je pobedom u prošlom kolu nad Đenovom dospeo u top 10,što je za njih predobar uspeh. Naravno,sve je to poptuno zasluženo. Frosinone igra jako lep,napadački fudbal. Napadaju rivale tokom celog meča,ma ko bio rival. To im donosi dosta datih golova,ali nažalost i dosta primljenih,mada,sve dokle god osvajaju bodove neće menjati sistem. Trener Di Frančesko je poznat po ofanzivnoj igri i on drugačije i ne zna.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Tomori, Krunic, Hernandez; Musah, Reijnders; Chukwueze, Loftus-Cheek, Pulisic; Jovic

Frosinone possible starting lineup:
Turati; Monterisi, Okoli, Romagnoli, Oyono; Bourabia, Barrenechea; Reinier, Soule, Ibrahimovic; Cheddira

Prognoza: Milan ulazi u ovaj meč kao favorit,ali mi ćemo golove. Ofanzivan stil igre Frosinonea može da otvori dosta prostora za brze Milanove veznjake i mogao bi Milan to da kazni sa nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje