petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

16:15h Valjadolid-Real Sosijedad

Valjadolid se ove sezone vratio u najjači rang Španskog fudbala tako što su zauzeli drugo mesto u Sekundi. Jako su dobro počeli sezonu. U 10 kola su osvojili 11 bodova i to je trenutno dovoljno za 11to mesto na tabeli. U ovo kolo ulaze nakon jedne poprilično ubedljive pobede protiv Selte rezultatom 4-1. Odigrali su zaista jedan sjajan meč i sada sa velikim samopouzdanjem dočekuju Sosijedad. Valjadolid je ove sezone pokazao zaista dobru igru, makar do sad. Pogoto su bili dobri u napadu.Igraju ofanzivan fudbal,postižu dosta golova, msm kako bi drugačije i mogao da igra tim čiji je jedan od vlasnika legendarni brazilski napadač Ronaldo. Postižu u proseku gol po meču i to je dosta dobar procenat. Odbrana im nije baš toliko dobra, jer kao što postižu gol po meču tako i primaju. Ipak, ono što ohrabruje jeste igra na domaćem terenu gde su znatno bolji nego na strani.

Ipak, koliko god Valjadolid bio u dobroj formi tj koliko god u dobrom raspoloženju dočekivali ovaj meč, Sosijedad ga dočekuje u još boljem. Perfektan start sezone za Sosijedad. Trenutno su na deobi drugog mesta sa istim brojem bodova kao i Barselona. U ligi Evrope imaju maksimalan učinak i već su obezbedili plasman u narednu fazu. U ovaj meč ulaze nakon 5 vezanih pobeda u ligi. Zaista sjajna igra i ako je suditi po startu sezone mogla bi ovo biti najbolja sezona ikada za Sosijedad. Napad im deluje jako dobro. U dosadašnjem delu šampionata su postigli 16 golova i 5ti su napad po efikasnosti u ligi. Odbrana im nije toliko dobra, neretko primaju gol, pa upravo zbog toga napad mora da daje više od jednog gola. Sosijedad je jedna, pre svega, domaćinska ekipa. Oni većinu svojih bodova osvajaju na domaćem terenu. Ok, ove sezone su dobri i na strani po broju bodova,ali po igri nisu. Mnogo teže su trijumfe ostvarivali na strani nego kod kuće. Odbrana je nekako sigurnija kući. Još se pamti 3 komada od Đirone.

Očekivani sastavi:

Real Valladolid possible starting lineup:
Masip; Rosa, Joaquin, Feddal, J Sanchez, Olaza; Perez, Mesa, Aguado; Leon, Weissman

Real Sociedad possible starting lineup:
Remiro; Gorosabel, Elustondo, Pacheco, Rico; Mendez, Zubimendi, D Silva, Merino; Sorloth, Kubo

Prognoza: Sosijed će postići na ovom meču gol,ali mišljenja sam da to može učiniti i Valjadolid pre svega zbog lošije odbrane Sosijedada u gostima. Nekako je najrealnije igrati da oba tima daju po gol.

Predlog za klađenje : GG @ 1.93 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje