petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Salernitana-Specija

Salenitana u ovo kolo ulazi nakon poraza od Intera u Milanu. Ne dočekuju ovaj meč u baš najboljem raspoloženju. U poslednja 4 kola imaju 3 poraza i 1 pobedu protiv Verone. Poređenja radi imaju isti broj poraza u poslednja 4 kola,kao u prethodnih 15 kola. Mislim da to dovoljno govori koliko su u silaznoj putanji i koliko je bitno da se zaustave kola koja su krenula nizbrdo. Ako neko zna da to spreči onda je to sigurno Davide Nikola. Ipak, poređenja radi, prethodne sezone su imali 3 boda manje nego sad, tako da ima napredka. Ono što je bitno za Salernitanu jeste da dobijaju mečeve na svom terenu, pred svojim vatrenim navijačima, gde su i mnogo bolji nego na strani, pogotovo sad kada ne ide. Upravo je zbog toga ovaj meč sa Specijom jako bitan. Salernitana ima dobar tim, daleko od toga. Doveli su nekoliko veoma kvalitetnih igrača, pogotovo u ofanzivi i to se vidi. Efikasna su oni ekipa,ali odbrana je slabija tačka, primaju baš dosta golova i na tome jednostavno mora da se poradi.

Specija je u istoj situaciji kao i Salernitana. Jedni su pored drugih na tabeli, imaju isti broj osvojenih bodova i zbog toga je ovaj meč jako bitan. Nije Specija počela sezonu baš kao što su očekivali. Moglo je to mnogo bolje. Kod kuće Specija igra dosta dobro, nemaju poraz,ali su gostovanja ogroman problem. Imaju 5 gostovanja i 5 poraza uz gol razliku 0-12. Dakle, oni na 5 gostovanja nisu postigli niti jedan gol. Ukoliko ne pobede i na ovom meču biće prvi tim od 1930. godine kojem je pošlo za rukom da ostvari ovako negativan rekord. Biće ovo sigurno motiv više kako bi ostvarili neki rezultat na ovoj utakmici i izbegli bruku. Nema sumnje da će Specija napasti od prvog minuta, imaju dobar skor sa Salernitanom prethodne sezone gde su na 2 meča bili neporaženi. U ovaj meč ulaze nakon pobede u kupu protiv Breše, što im je sigurno dodatno podiglo samopouzdanje pred ovaj jako bitan meč protiv rivala za poziciju.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Gyomber, Daniliuc, Lovato; Candreva, Kastanos, Coulibaly, Vilhena, Mazzocchi; Dia, Piatek

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Ampadu, Kiwior, Nikolaou; Holm, Ekdal, Bourabia, Agudelo, Ferrer; Gyasi, Nzola

Prognoza: Obema ekipama pobeda je preko potrebna. Upravo zbog toga očekuje da i jedni i drugi krenu žestoko od samog starta, a to bi moglo da nam donese jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog za klađenje : GG @ 1.83 – 1:0


18h Milan-Monca

Branilac titule Milan svoj pohod ka odbrani skudeta nastavlja na domaćem terenu protiv Monce. Koliko god u Ligi Šampiona na deluju ubedljivo u ligi to nije slučaj. U Seriji A Milan igra dosta dobro. Trenutno se nalaze na trećem mestu sa tri boda manje od lidera, Napolija od kojeg su doživeli poraza. Upravo od tog poraza Milan je zaigrao znatno bolje. U ovaj meč ulaze nakon tri vezana trijumfa, od kojih je jedan ostvaren i protiv Juventusa. Milan je u poslednje vreme postao naprosto ekspert za te uslovno rečeno male utakmice. Oni su baš na tim malim utakmica i osvojili skudeto. Pogotovo su dobri na svom terenu protiv timova koji su slabiji od njih. U seriji su od 6 vezanih pobeda na domaćem terenu, a dobri su i na strani. Jedna jako dobra ekipa, koja će iz kola u kolo biti sve bolja, pre svega zbog činjenice da im se polako u tim vraćaju povređeni igrači.Milanov trenutni rezultat dobija na težini kada se zna da su od početka sezone imali ogroman broj povređenih igrača. Ipak, bilo kako bilo, Milan na iznenađenje mnogih pliva i to jako dobro pliva.

Kakav meč je pred Moncom tj pred njihovim trenutnim vlasnicima. Galijani i Silvio Beluskoni se vraćaju u Milano na stadion na kojem su proveli gotovo čitav život. Vraćaju se u iste one lože da gledaju Milan koji je na istom onom mestu gde su ga i ostavili, a to je na vrhu Serije A. Samo što sada dolaze u svojstvu rivala i navijaće, makar mislim, tj trebalo bi, za svoj tim tj Moncu. Biće tu sigurno dosta emocija,ali kada je rezultat u pitanju tu milosti nema. Nakon slabog starta sezone usledila je smena trenera i to vrlo uspešna. Nakon smene trenera Monca je zaigrala znatno bolje. Usledio je i jedan veliki skalp, pobedili su protiv Juventusa. Od smene trenera Monca je u 4 kola zabeležila 3 pobede i poraz u prethodnom kolu protiv Empolija. Vrlo brzo su se oporavili pobedom u kupu tokom nedelje protiv veoma kvalitetnog Udinezea. Monca ima jako dobar tim, samo je trebalo neko da ih uklopi, tj da sklopi sve kockice i rezultati su došli. Videćemo koliko će moći na meču sa Milanom.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Tomori, Gabbia, Hernandez; Tonali, Bennacer; Diaz, De Ketelaere, Leao; Rebic

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Marlon, Mari, Izzo; Carlos, Sensi, Barberis, Ciurria; Caprari, Pessina; Gytkjaer

Prognoza: Milan bi trebalo da slavi na ovom meču.

Predlog za klađenje : 1 @ 1.45 – 4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje