petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Evrope i Liga Konferencija,najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

U četvrtak su na programu revanš mečevi Lige Evrope i lige Konferencije.

21h Rendžers-Lajpcig

Rendžers u ovu utakmicu ulazi sa minusom od jednog gola. Preživeli su Nemačku i uspeli su da izađu sa samo jednim primljenim golom. Moglo je da bude i mnogo gore. Rendžers će morati mnogo bolje u ovom meču ukoliko hoće u finale. Veru u prolaz im daje domaći teren na kojem su bili sjajni tokom cele sezone. Nisu imali baš najbolju uvertiru za ovaj meč jer su u domaćem šampionatu igrali nerešeno sa Seltikom. Taj remi je i matematički pogurao Seltik do titule,tako da su Rendžersu ostala takmičenja u kupu i u Ligi Evrope gde bi mogao do trofeja. Dobra stvar za Van Bronhorstov tim je to što će tim po svemu sudeći biti kompletniji na ovom meču u odnosu na meč u nemačkoj. Roof i Ramzi su sve bliži povratku na teren i vrlo lako bi moglo da se dogodi da budu učesnici ovog današnjeg meča, čime bi Rendžers bio značajno jači u odnosu na prvi meč. Rendžers je ekipa koja voli da igra napadački, vole da napadaju rivala od prvog do poslednjeg minuta. Odlikuje ih jedna veoma brza igra, pogotovo po krilima. Imaju i veoma opasan kontra napad. Igraju otvoren efikasan fudbal, na gol više, to je najbolji opis. Nismo to videli u Nemačkoj pre svega zbog dosta izostanaka bitnih fudbalera. Na ovom meču bi trebalo da bude drugačije. Nemaju šta da brane, moraju napasti.

Lajpcig takođe nije imao baš najbolju uvertiru pred ovaj meč. Oni su u ligi vezali dva poraza i sada su pali na 5to mesto,čime su ugrozili plasmana u Ligu Šampiona sledeće sezone. Tim trenera Tedeska je u poslednja dva kola dosta pao defanzivno. U dva meča 5 primljenih golova je zaista dosta i zaista nije ohrabrujuće pred gostovanje timu koji će ih pritiskati ceo meč. Ono što raduje jeste napad i Nkuku. Napad nije zakazao ni na ovim mečevima. Vrlo su retki mečevi gde oni ne postižu golove. Pre svega zbog svog stila igre. Njihov stil igre je zapravo vrlo sličan stilu koji gaji domaćin na ovom meču. Oni takođe igraju brz napadački fudbal. Što se tiče prve utakmice, Lajpcig je bio dominantniji rival, napadali su ceo meč, uspeli su tek pred kraj da slome protivnika sa tim jednim golom. Neće se oni povući na ovom meču, bez obzira na pristup domaćina, napašće i Lajpcig. Jednostavno oni ne znaju drugačije i upravo zbog toga nas i očekuje sjajan meč.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude znatno zanimljiviji i pre svega efikasniji meč od onog u Nemačkoj. Mogli bi videti tri ili više golove.

Tip: 3+ @ 1.85 – 3:1


21h Marsej-Fejnord

Marsej je preživeo meč u Roterdamu. Jako su loše počeli utakmicu. Dozvolili su rivalima da povedu sa 2-0, pa su tek onda počeli da igraju. Uspeo je Marsej da se vrati i izjednači,ali je kasnije Fejnord još jednim golom uspeo da trijumfuje. Sve u svemu poraz od 3-2 tj sa jednim golom razlike nije nezadovoljavajući za Marsej imajući u vidu da ih sada očekuje meč na domaćem terenu pred prepunim tribinama svojih vatrenih navijača. Nije Marsej imao baš najbolj uvertiru za ovu utakmicu jer su u domaćem šampionatu ubedljivo poraženi od Liona 3-0. Ruku na srce, bili su glavama više u ovoj utakmici pa otud i tako loš rezultat,ali svakako da je to rezultat koji mora da ih opomene i trgne da moraju mnogo bolje u ovom meču. Upravo su ta dva meča pokazala ono što Marsej muči cele sezone, a to je odbrana. Primaju dosta golova, retki su mečevi gde ne prime gol, pogotovo ako igraju sa rivalima koji vole ofanzivni stil igre. Napad im nije loš, čak naprotiv veoma su efikasni. Dosta drugačije, tj mnogo efikasnije igraju ove sezone nego ranije. Ranije je to bio tim koji je igrao dosta čvrste i neefikasne mečeve. Očekujem da na ovoj utakmici napadnu rivala od prvog minuta. Moraju napasti, nemaju šta da izgube, a pred domaćim navijačima su ove sezone u Evropi bili zaista sjajni.

Fejnord ovaj meč dočekuje u jako dobrom raspoloženju. U strašnoj su formi. Imaju seriju od 5 vezanih trijumfa u svim takmičenjima. U ligi su na trećem mestu i tu su relativno sigurni. Fejnord je ekipa koja igra jako dobro ove sezone. Igraju lep, napadački fudbal. Jednostavno Fejnordova igra se može opisati u dve reči, mnogo golova. Zaista i jeste tako. Napadaju rivala od prvog minuta, kreću totalno ofanzivno. Upravo im to i donosi dosta golova. Sledstveno tome odbrana je malo zanemarena pa često primaju golove, tačnije vrlo retko izlaze sa utakmica bez primljenog gola i to čak i protiv timova koji su mnogo slabiji od današnjeg protivnika. Jedostavno oni ne znaju drugačije da igraju. Nema sumnje da će tako igrati i na ovom meču. Sigurno da će Fejnord na teren u Marseju istrčati sa željom da se nadigrava i to bi moglo da nam donese jedan sjajan meč. Nije nemoguće da vidimo sličan broj golova kao u prvoj utakmici. Na ovom meču u timu neće biti igrač veznog reda Tonstra, kao i golman Bijlow.

Prognoza: Očekujem sličan meč kao u Roterdamu. Otvoren fudbal sa dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.78 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje