petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela MLS lige.

21h Toronto-Orlando

Toronto u ovo kolo ne ulazi u baš najboljem raspoloženju. Oni su u seriji od 4 vezana poraza. U prošlom kolu su poraženi od rivala iz Kanade, a takvi porazi posebno bole. Ono što još više boli Bredlijevu ekipu jeste i način na koji su poraženi na tom meču. Igrao je Toronto zaista dobro na tom meču,ali su, po rečima mnogih, pokradeni. Promašili su penal,ali im je jedan gol misteriozno poništen i to je podiglo dosta prašine. Na stranu to,ali forma Toronta je zaista loša. Imaju seriju od dva meča na kojima nisu postigli gol, a generalno su ekipa koja ima dobar napad, ekipa koja postiže dosta golova. Ono što im zapravo najviše pravi problema jeste njihova odbrana. Oni su u prethodnoj sezoni imali najgoru odbranu, a nije ništa bolji slučaj ni ove sezone. U dosadašnjih 11 kola su primili čak 22 gola i među najgorim ekipama su po tom pitanju. Veoma su retki mečevi na kojima oni ne primaju golove.U poslednjih 41 mečeva, samo su na jednom meču uspeli da ne prima gol, što je jako loš podatak.

Orlandova forma ove sezone nikako da se ustali, konstantno varira. Jedno kolo pobede, drugo izgube i tako u krug. U ovo kolo ulaze nakon ubedljivog poraza od Montreala 4-1. Izgledali su veoma loše na toj utakmici. Uputili su samo 2 šuta ka golu rivala i uspeli su da postignu gol. Golovi su njihova veoma dobra odlika ove sezone. Veoma su retki mečevi na kojima oni ne postižu golove. Što se tiče odbrane, generalno važe za jaku odbranu,ali je Montreal to totalno opovrgao i bukvalno pokazao put drugim timovima do mreže Orlanda. Tokom nedelje su takođe imali utakmicu i to u kupu gde su pobedili Filadelfiju sa 2-1. Sigurno da im je ta pobeda došla u pravo vreme nakon tog bolnog poraza od Montreala. Orlando zna da igra protiv Toronta. Poslednji poraz su doživeli 2019. godine.

Prognoza: Orlando je blaži favorit na ovoj utakmici,ali mislim da su golovi mnogo bolja opcija. Trebalo bi da ih bude i to na obe strane.

Tip: GG @ 1.63 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje