petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak-noć)

Noćas su na programu 11 mečeva MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu nekoliko najinteresantnijih mečeva.

01:00h Filadelfija-Atlanta

Filadelfija u ovo kolo ulazi nakon dve vezane pobede i to kakve pobede. U prethodna dva kola su na gostovanu DC i kući Kolorado pobedili identičnim rezultatom 6-0. Te dve pobede su ih ustalile na prvom mestu na Istoku sa 5 bodova i utakmicom manje od najbližih pratilaca. Filadelfija igra zaista jednu sjajnu sezonu, imaju sjajnu odbranu koja prima manje od jednog gola po meču,a u poslednje vreme se i napad drastično popravio. Pogotovo dobro igraju na domaćem terenu gde bukvalno melju rivale. Nemaju niti jedan poraz na domaćem terenu, a koliko su ubedljivi kod kuće najbolje govori podatak da su na poslednjih 5 mečeva na domaćem terenu postigli čak 25 golova, dakle u proseku 5 po meču što je zaista impresivan podatak. Po formi,ali i igri Filadelfija je jedan od glavnih favorita za osvajanje lige.

Atlanta u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv DC-ja da na domaćem terenu. Tom pobedom su prekinuli niz od tri meča bez pobede,ali su se i tom pobedom popeli na tabeli, pa se trenutno nalaze na 11tom mestu Istočne konferencije sa tri boda manje od ekipa koje su na pozicijama koje vode u plej of. Dakle, još uvek imaju šansi da se dokopaju plej ofa,ali će morati da podignu svoj nivo igre, pogotovo na gostovanjima. Po broju osvojenih bodova na strani oni su trenutno druga najgora ekipa. Upravo im ta gostovanja najviše bodova oduzimaju, a i ovakav podatak nije neki ohrabrujuči pred gostovanje domaćinskom timu kakav je Filadelfija.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.53 – 4:1


01:30h Kolumbus-Inter Majami

Kolumbus u ovo kolo ulazi nakon tri vezana remija. Uprkos ta tri relativno loša rezultata oni su zadržali mesto koje vodi u plej of, tj trenutno drže to mesto. Nalaze se na poslednjem 7mom mestu sa istim brojem bodova kao njihov današnji rival,ali i sa samo jednim bodom više od Sinsinatija koji je mesto ispod. Dakle, ovo samo pokazuje koliko su svi blizu jedni drugima i koliko samo jedan jedini kiks može lošeg da donese. Znaju to svi u Kolumbusu i zbog toga je ovaj meč i više nego bitan za njih. Ne samo zbog toga što igraju sa rivalom za poziciju, već i zbog toga što moraju prekinuti ovaj niz loših rezultata. Kolumbus je jedna od najboljih predstavnika otvorene igre ove sezone. Igraju protiv rivala spuštenog garda na gol više. Upravo zbog toga na njihovim mečevima pada mnogo golova.

Majami u ovo kolo ulazi nakon poraza od Red Bula 3-1. Tim porazom su prekinuli niz od 6 mečeva bez poraza i tim porazom su pali na 6to mesto sa istim brojem bodova kao današnji rival. Dobro je počeo Majami taj meč, poveli su golom sve boljeg Iguaina,ali je zatim usledio pad i potop u vidu tri gola Red Bula. Taj loš rezultat na strani samo je produbio njihovu lošu formu van svog stadiona u Majamiju. Inter igra zaista loše na strani. Od poslednjih 11 mečeva na strani samo su na jednom slavili i to jednostavno mora da se popravi ukoliko žele da zadrže mesto koje vodi u plej of. Igra Majamija se popravila, drastično je bolja nego na početku sezone tu nema šta. Pogotovo se popravio napad, tačnije kako je Iguain proradio, tako je proradio i ceo napad, sve je povukao sa sobom i igraju mnogo bolje. Odbrana sa druge strane još uvek kaska za napadom. Retki su mečevi na kojima oni ne primaju golove.

Prognoza: Jedan neizvestan duel na kojem bi mogli da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.63 – 1:0


01:30h Toronto-LA Galaxy

Toronto u ovo kolo ulazi nakon pobede na gostovanju protiv Šarlota sa 2-0. Tom pobedom su prekinuli niz od dva kola bez pobede,ali i zadržali šanse za plej of,jer se trenutno nalaze na 3 boda zaostatka za Kolumbusom koji drži to poslednje mesto koje vodi u plej of. Toronto se nalazi u sasvim pristojnoj formi, pogotovo na domaćem terenu gde imaju 4 vezana meča bez poraza. Toronto je loše počeo sezonu,ali nakon sjajnih transfera i dovođenja Bernadeskija i Insinjea u napad, kao i Krišita u odbranu proigrali su. Videćemo da li su se na vreme probudili. Upravo su gore pomenuta dvojica i donela bodove iz Šarlota jer su obojica bili strelci. Zaista su Insinje i Bernadeski podigli napad Toronta. Od njihovog dolaska Toronto igra mnogo efikasnije, tj igrali su i pre toga efikasne mečeve,ali su tada više golova primali, a sada mnogo više daju.

LA Galaxy u ovo kolo ulazi nakon pobede na gostovanju protiv Nju Inglanda. Velika pobeda za njih, pogotovo jer je izvojevana na strani gde su jako loše ove sezone. Pokušaće da ostvare još jednu i time naprave niz kakav nisu napravili cele sezone. Šta da kažem za Galaski. Reč je o timu koji ima fantastičan napad. Imaju jedan od najraznovrsnijih napada koji postiže golove bukvalno sa svih strana. Čak 7 igrača je postiglo 2 ili više golova ove sezone, što se nije desilo niti u jednoj drugoj ekipi ove sezone. Najviše golova je došlo od dvojca Ćićarito-Joviljić i sigurno da će oni i na ovom meču predstavljati glavnu pretnju po gol rivala. E sad, koliko god taj napad bio odličan, toliko je odbrana nažalost loša. Veoma su retki mečevi ove sezone na kojima oni nisu primali jedan ili više golova. Upravo je ta odbrana i krivac zbog čega se ne nalaze drastično višlje na tabeli.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan veoma efikasan meč.

Tip: 1+pp i 3+ @ 1.55 – 2:2 (0:1)


03:00h Ostin-Portland

Ostin u ovo kolo ulazi nakon velike pobede na domaćem terenu. Oni su u prethodnom kolu na ubedljiv način slavili protiv lidera Zapadne konferencije Los Anđelesa. Slavili su na tom meču sa 4-1 i na taj način im se približili na 6 bodova zaostatka. Na tom meču Ostin je pokazao sav svoj kvalitet i opravdao poziciju napadački najefikasnije ekipe na Zapadu. U zaista su sjajnoj formi,pogotovo na domaćem terenu gde bukvalno melju svoje rivale. Čini se da iz kola u kolo podižu nivo forme i da će u plej ofu biti na vrhuncu zadatka. Zaista jedna sjajna napadačka ekipa.

Portland u ovo kolo ulazi nakon pobede na domaćem terenu protiv Sijetla i to nakon preokreta. Gubili su do pred kraj meča sa 1-0,ali su samo zahvaljujući svom sjajnom napadu preokrenuli i osvojili maksimalan broj bodova. Portland je jedna domaćinska ekipa,kod kuće igraju zaista sjajno,ali su zato na strani jako loši.Svega jedna pobeda na poslednjih 12 gostovanja je zaista malo za tim koji želi da uđe u plej of. Kao i kod Ostina igra Portlanda se zasniva na jako dobrom napadu,samo što za razliku od rivala, Portlandova odbrana je neuporedivo slabija,pa otud i veliki broj primljenih golova,pogotovo na gostovanjima.

Prognoza: Domaćin bi na ovom meču mogao da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.48 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje