petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

Danas su na programu 5 duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najinteresantnijih utakmica.

20:45h Juventus-Specija

Juventus nije počeo sezonu baš kako je želeo. Nakon sjajnog izdanja u prvom kolu i pobede protiv Sasuola, malo su pali u formi. U drugom kolu su odigrali jedan veoma loš meč protiv Sampdorije gde je bilo 0-0,ali još gora stvar je bila igra Juventusa. Juve na tom meču nije stvorio skoro niti jednu dobru priliku. Vlahović nije imao adekvatnih lopti i kiks je bio neminovan. U prethodnom kolu su igrali nerešeno sa Romom. Sjajno su počeli, Vlahović je svojom majstorijom postigao najbrži gol u poslednjih 18 godina u Seriji A, ali se igra raspala nakon poništenog drugog gola Lokatelija. Roma je to iskoristila i došla do remija. Razlika u igri Juventusa između prvog i ostalih kola leži u Di Mariji. Di Marija je bio taj motor pokretač u prvom kolu. Sjajna veza između njega i Vlahovića je odmah uspostavljena,ali on se na tom meču povredio i još uvek nije spreman da se vrati na teren. Još uvek nismo videli ništa od Kostića,ali ovo bi mogao da bude idealan meč za njegovo dokazivanje. Juventusu je potrebna jedna pobeda, jedna ubedljiva pobeda, pogotovo jer im za vikend sledi meč sa Fiorentinom, a zatim i utakmica sa PSG-om u Ligi Šampiona. Svakako da su kvalitetniji od svojih protivnika i moraju to pokazati i na terenu. Na ovom meču se u tim vraća i prvi golman Šćesni, oporavio se i Bonući, ali još uvek nema u timu Kijeze, Di Marije i Pogbe. Mogli bi danas videti i debi novog pojačanja Milika.

Specija je u prva tri kola osvojila 4 boda, što je i više nego dovoljno što se njih tiče. Odigrali su na sasvim zadovoljavajućem nivou. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Sasuola 2-2. Mogli su na tom meču do sva tri boda, vodili su,ali pred kraj su poklekli. Raspored zaista nije bio naklonjen Speciji. Oni u narednim kolima imaju još mečeve sa Napolijem i Lacijom,ali su iz mečeva gde su i trebali da izvuku bodove, oni i izvukli. Protiv rivala slične snage su izvukli bodove i to je bitno. Specija ima jedan sasvim solidan napad, Verde se oporavio i to je njihovo najjveće pojačanje. Najbolji strelac tima prethodne sezone je u prošlom kolu bio na klupi,ali danas bi mogao da počne od prvog minuta. Za razliku od napada, odbrana je deo tima koji treba dosta promeniti. Specija je i prethodne sezone bila jedna od ekipa koja je primila najviše golova,a to se nije mnogo promenilo ni na početku nove sezone. U prva tri kola su primili 5 golova.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Rugani, Bremer, Sandro; Miretti, Locatelli, McKennie; Cuadrado, Vlahovic, Kostic

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Hristov, Kiwior, Nikolaou; Gyasi, Sala, Bourabia, Bastoni, Reca; Verde, Nzola

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču i trebalo bi da pobede sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 2+ @ 1.58 – 2:0


20:45h Napoli-Leće

Dosta turbulentno leto je iza Napolija. Spaletijeva ekipa je doživela baš dosta promena. Svi su mislili da je ovo kraj Napolija kakvog znamo kada su iz tima otišli nosioci igre poput Kulibalija. Insinjea, Mertensa, Milika i ostalih. Pogotovo jer je Napoli doveo neke sumnjive zamene u vidu Lobotke,Kvaratskelija… Ipak, već u prvom kolu se pokazalo da to uopšte nije tačno i da je Spaleti pogodio sa pojačanjima. Upravo su ta dva gore pomenuta igrača bili pokretači i glavni motori u ubedljivoj pobedi u Veroni 5-2. Nastavila se takva igra i u sledećem kolu protiv Monce gde su na domaćem terenu postigli 4 komada. U međuvremenu Napoli je pojačao svoju aktivnost na transfer pijaci, pa su u tim došli sjajni igrači u vidu Raspadorija, Đovani Simeonea i Ndobelea. Uz sve trenutne igrače koje Napoli ima biće ovo jedan pakleni napad. Treba malo vremena da se to uigra,ali verujem da će biti jedan od najefikasnijih napada. Mali problem jeste odbrana, pre nekoliko dana je otišao i Ruiz, a Napoli nije doveo neke adekvatne zamene pa je pravo pitanje koliko će ovakva odbrana Napolija uspeti da uradi ove sezone. Istina, u prva tri kola samo 2 primljena gola i to protiv Verone ulivaju samopouzdanje,ali videćemo. Sva je prilika da ćemo gledati dosta golova na mečevima Napolija. Uz ovakvu ofanzivnu liniju čini se da se Spaleti orijentisao na igru na gol više.

Nakon dva poraza Leće je u prethodom kolu uspeo da osvoji svoje prve bodove remijem protiv Empolija. Utisak je da je Leće mogao mnogo više bodova da osvojio u ta tri kola. Protiv Intera su imali remi do poslednih sekundi meča, protiv Sasuola su odigrali sjajno,ali lopta nije htela u gol. Dakle, igra Lećea je mnogo bolja nego što to bodovi na tabeli pokazuju i samo je pitanje vremena kad će oni početi da osvajaju bodove. Nažalost ovo nisu mečevi gde oni mogu da traže bodove, doćiće i utakmice protiv rivala slične snage gde moraju ići na pobede. Imaju jedan sasvim solidan sastav, pojačan Umtiitijem koji je pre nekoliko dana došao iz Barselone kao najveće pojačanje. Jedna čvrsta ekipa protiv koje se u dosadašnjem delu sezone još niko nije naigrao. S obzirom da idu na gostovanje napadu kakav ima Napoli biće to pravi ispit za njihovu defanzivnu liniju.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia; Osimhen

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Pongracic, Gallo; Bistrovic, Hjulmand, Gonzalez; Strefezza, Ceesay, Di Francesco

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude jedan efikasan meč gde bi Napoli takođe trebalo da dođe do pobede.

Tip: 1 + pp i 3+ (1 + prvo poluvreme i 3+ kraj meča) @ 1.60 – 1:1 (1:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje