utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (ČETVRTAK-noć)

U noći između srede i četvrtka na programu je nekoliko mečeva MLS lige.

01:30h Sinsinati-Toronto

Sinsinati igra jednu sjajnu sezonu. Oni su tim koji iz godine u godinu sve više raste. Prethodne sezone su bili jako dobri i dogurali su do finala Istoka gde ih je Filadelfija porazila. Ove godine su još bolji. Trenutno su lideri Istoka i igraju zaista dominantno. Razlika između Sinsinatija prethodne i ove sezone jeste ta da su prethodne godine igra nekako divlji fudbal. Igrali su otvoreno na gol više i to nije prolazilo protiv jakih timova kao što se Filadelfija. Ove sezone su promenili sistem i sada igraju znatno takmičarskije. Sada od njih retko kad možete da vidite meč sa 5 ili 6 golova. Postignu 1 do 2 gola i to je to. Napad je mnogo disciplinovaniji,a i znatno veći akcenat je bačen na odbranu i to daje rezultata. Sinsinati ima jednu od najjačih odbrana u ligi. Čini se da su na vreme shvatili da odbrane osvajaju prvenstvo,ne napadi.

Njihov današnji rival je Toronto. Ako se po jutru dan poznaje biće ovo još jedna katastrofalna i razočaravajuća sezona za Toronto. Tim koji iz godine u godinu ulaže dosta para,dovodi zaista sjajne Evropske igrače nikako nema očekivan rezultat. Pazite,tim koji u svojim redovima ima igrače kao što su Bernadeski i Insinje,trebalo bi,ako ništa drugo da bude makar u plej ofu,ali oni ni tu nisu. Glavni problem jeste odbrana. Odbrana koja ih muči,eto već dve sezone i oni nikako da reše to. Napad je solidan,postižu golove gotovo na svakom meču,ali džabe sve to kad odbrana sve uprska. Kao što sam gore napisao,odbrana osvaja prvenstva. Mogli bi se ugledati na današnjeg rivala.

Prognoza: Sinsinati je zaista sjajan ove sezone, na domaćem terenu pogotovo i trebalo bi da nastave taj niz sa pobedom na ovom meču.

Tip: 1 @ 1.68


02:30 St Louis-Salt Lake

Novajlija u ligi je počeo bolje od svakog mogućeg očekivanja. Da su u prvih 5 kola imali isto toliko poraza bilo bi to sasvim razumljivo jer su nov tim u ligi, privikavanje i sve,ali ne. Oni su u prvih 5 kola imali 5 pobeda i to sa 15 postignutih golova. Zatim su malo pali,ali su se brzo povratili. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Nešvila na gostovanju,ali sa još uvek liderskom pozicijom na tabeli. Sada se vraćaju na svom teren gde su sjajni. Od 9 odigranih mečeva kod kuće 6 su pobede i to na svih tih 6 mečeva su postizali 3 ili više golova, zaista jedan sjajan podatak koji zabrinjava svaku odbranu u ligi. Dakle, jedna jako dobra, pre svega napadačka ekipa, koja ima samo jednu manu, a to su mečevi na strani, taj segment će morati da poprave,ali vreme je pred njima, tek su započeli svoju avanturu u MLS karavanu.

Nasuprot njima je ekipa Solt Lejka koja je imala dijametralno suprotan početak sezone. Prvih 6 kola bez pobede,ali su se nakon toga trgli i zaista zaigrali znatno bolje. U ovo kolo ulaze takođe nakon pobede i to protiv DC-a. Ono što je njihov najveći problem ove sezone i što i oni sami ne osporavaju,jeste odbrana. Imaju jednu od najgorih defanzivnih linija u ligi. Primili su 28 golova i to je zaista jako loše. Sreća pa je napad efikasan pa uspeva nekako da ih isčupa,ali pitanje je do kad će to moći. Jednostavno da takvom odbranom neće daleko dogurati,a  sigurno da ovakva odbrana ne uliva samopouzdanje pred ovo gostovanje i to napadu kakav je Sent Luisov.

Predlog:Loša odbrana gostiju i dobar napad domaćina bi mogli da nam donesu dosta golova u mreži gostiju.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje