utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA noć)

U noći između subote i nedelje nastavlja se takmičenje u MLS ligi sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

01:30h Atlanta-DC United

Nakon dve razočaravajuće sezone u kojima su ostali bez plej ofa, fudbaleri Atlante su u ovu sezonu ušli sa ambicijama da poprave utisak. Dobro su počeli, trenutno se nalaze na 5tom mestu Istočne konferencije i ukoliko ovako nastave smeši im se plej of, posle dve godine posta. U ovo kolo ulaze sa serijom od 4 meča bez poraza, a u prethodnom kolu su odigrali nerešeno sa ekipom Los Anđelesa. Bio je to njihov prvi remi ove sezone na kojem nije bilo niti jednog gola. To je dosta čudno, s obzirom da je Atlanta tim koji ove sezone igra zaista otvorene mečeve. Njih krasi ofanzivan, napadački fudbal. Daju zaista mnogo golova,ali isto tako dosta i primaju. Naime, oni imaju jedan od najefikasnijih napada u ligi,ali u isto vreme i jednu od najgorih odbrana.

DC Junajted ovo kolo dočekuje u dosta dobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu porazili Majami i doveli do smene njihovog trenera Fila Nevila, koji je bio klubski kolega treneru DC-ja Runiju. Tim trijumfom DC je došao do 7mog mesta, tj mesta koje vodi u plej of. Ulazak u plej of je okarakterisan kao ovosezonski glavni cilj, nakon ostajanja bez istog prethodne sezone. DC igra dosta dobro, imaju kvalitetan napad koji predvodi bivša zvezda Premijer lige, Kristijan Benteke, a on je ujedno i bio strelac na pomenutom meču sa Majamijem. Odbrana je deo tima na koji Runi mora da obrati pažnju jer primaju dosta golova. Problem za Runija bi mogli da budu i izostanci, jer ih je zaista dosta. Na ovom meču u timu neće biti: Luis Zamudio, Russell Canouse, Luan, Mohanad Jeahze, Nigel Robertha i Martin Rodriguez.

Predlog: Mogao bi ovo biti efikasan meč sa golovima na obe strane,ali isto tako bi domaćin mogao da da više od jednog gola.

Tip: domaćin 2+ @ 1.63


01:30h New England-Inter Majami

Nju Ingland ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u dosta lošoj seriji, tj imaju seriju od 4 meča na kojima nisu trijumfovali, mahom su bili remiji. S ozbirom na tu situaciju može se reći da je trenutno 4to mesto zaista dobra pozicija za njih. Lider Sinsinati im je pobegao na 12 bodova i teško će do njih,bolje je da se fokusiraju da zadrže mesto u plej ofu,jer je prvi tim van plej ofa na samo 4 boda razlike. Ukoliko nastave sa lošim igrama mogla bi se ta razlika istopiti već u ovom kolu. Napad im funkcioniše dosta dobro, postižu dosta golova,ali džaba sve to, kada odbrana sve to pokvari sa isto toliko primljenih golova. Upravo zbog toga i imaju mnogo remija u poslednje vreme.

Njima na noge dolazi, trenutno najatraktivnija ekipa na svetu, tj makar medijski.Inter Majami je u žiži javnosti nakon informacije da će oni biti naredna stanica za Lionela Mesija. Sada svi pišu o njima,ali na Mesija će morati da sačekaju. On neće biti u timu minimum mesec dana. Bolje je da se svi vrate u realnost, a realnost je očajna. Majami je poslednji na istoku, imaju seriju poraza, seriju koja je došla glave treneru Filu Nevilu koji je dobio otkaz. Igraju zaista loše, kako u napadu, tako i u odbrani. Sigurno da će Mesi pomoći,ali pitanje koliko, ukoliko se i ostali redovi tima ne poprave i to podhitno.

Prognoza: Domaćin je favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50


02:30h Chicago-Columbus

Čikago ovo kolo ne dočekuje u baš najboljoj formi. Oni su tokom nedelje ubedljivo poraženi u kupu od Hjustona, a to se nadovezalo na poraz u ligi od Sinsinatija. Time se njihov niz bez pobede produžio na 4 meča. Ni smena trenera nije donela mnogo. Tj na početku, odmah po dolasku novog trenera vezali su nekoliko dobrih mečeva,ali ta dobra forma je bila kratkog daha, jer su se opet vratili na staro. Trenutno su na pretposlednjem mestu istočne konferencije, samo je Majami gori od njih. Ipak, ono što uliva nadu jeste njihova igra. Čikago zaista ne igra loše, čak, šta više, postižu dosta golova, jedini problem je odbrana koja ih isto tako i prima i to je nešto što moraju da poprave. Makar malo to da poprave i bodovi će stizati. Za njih, sezona još uvek nije završena. Ima nade.

Ako je nešto sigurno u MLS ligi, onda je to da je zabava zagarantovana sa Vilfredom Nensijem. Moj omiljeni trener u MLS ligi ove sezone vodi Kolumbus i pogodite šta. Pa naravno oni igraju najefikasnije mečeve u ligi. Jednostavno, to je zaštitni znak trenera Nensija. On je trener koji voli napadački stil igre, nameće ga gde god ga zaposle kao trenera i to radi jako dobro. Kolumbus u ovo kolo ulazi nakon dva vezana trijumfa, trijumfa u kojima su postigli 7 golova,ali primili 4, dobro, ništa čudno kada pročitate gore napisano. Jednostavno, to je za njih normalno. Nema sumnje da će napasti i na ovom meču,iako im igre na strani nisu jača strana jer imaju seriju poraza.

Prognoza: Ono što bi mogli da vidimo jesu golovi i to golovi na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje