Wednesday, 23. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja noć)

U noći između subote i nedelje, nastavlja se takmičenje u MLS ligi.

Na programu je dosta mečeva, a mi smo za vas izabral najzanimljivije i spremili smo vam predloge za iste.

01:30h Atlanta-Hjuston

Atlanta u ovo kolo ulazi nakon poraza od Šarlota. Ovaj poraz ih je ostavio u donjem delu tabele. Zaista jedna loša sezona za njih. Oni se trenutno nalaze na trećem mestu, ali od dole na tabeli. Ipak, još uvek ima prostora za napredak jer su samo 3 boda daleko od mesta koje vodi u plej of. Dakle, nije još sve izgubljeno,ali moraju krenuti sa boljom igrom. Tačnije, moraju vezati nekoliko dobrih rezultata. Nedostaje im konstantnost. Eto, naprave odličan rezultat i slave u Majamiju i onda kada svi očekuju da nastave u tom ritmu, oni kod kuće,koja je inače njihovo najjače oružije, pretrpe ubedljiv poraz. Sada, opet igraju kući, dakle, tu su favoriti. Atlanta je jedna jako zanimljiva ekipa. Eto, iako se nalaze u donjem delu tabele,njihova gol razlika je u plusu, a to je zahvaljujući sjajnom napadu. Atlanta je svake sezone tim koji ima jak napad i to je slučaj i ove godine. Njihov napad je zaista sjajan i efikasan, ali jedini problem je odbrana. Odbrana nije jača strana i primaju zaista dosta golova. Otuda su i njihovi mečevi jako efikasni.

Njima gostuje ekipa Hjustona. Hjuston se trenutno nalazi na 7mom mestu tj mestu koje vodi u plej of, što znači da su na dobrom putu da ostvare svoj cilj. Oni u ovo kolo ulaze nakon remija protiv Portlanda i to na gostovanju.Hjuston igra totalno drugačije u odnosu na današnjeg rivala. Hjuston je tim koji igra dosta neefikasnije. Njihov napad je 4ti najgori u ligi,ali isto tako im je i odbrana jedna od najboljih. Ipak, u poslednjih par kola sve te statističke kolone su se promenile. Počeli su mnogo više golova da daju,ali i da primaju, a time su i počeli bodove da gube. Dakle, mnogo im bolje ide kada igraju tvrde mečeve.

Prognoza: Mislim da će Atlanta ovde postaviti svoj ritam, a to bi moglo da donese dosta golova.

Predlog: 3+ @ 1.58


01:30h Montreal-Salt Lake

Montreal ovo kolo dočekuje sa 12tog mesta. Oni su od plej ofa udaljeni 2 boda, tako da se može reći da su u aktivnoj borbi za to mesto. Generalno, plej of je i postavljen kao cilj. Montreal prethodne sezone nije uspeo da se kvalifikuje za plej of i to je bilo prvi put posle dosta godina, jer su oni bili gotovo redovni učesnici istog. Sada, dakle, žele da se vrate na taj kolosek. U dosta su dobroj formi, tj bolje rečeno u boljoj su nego što su bili. Imali su 4 vezana poraza i sve se činilo da će opet potonuti na tabeli,ali na njihovu sreću su se trgli i zaigrali znatno bolje. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Filadelfije, remija koji je produžio niz na tri meča bez poraza. Taj niz je doveo i do tog skoka na tabeli. Montreal je tim koji igra mnogo bolje na domaćem terenu nego na strani. Kod kuće igraju napadački i zaista su retki mečevi na kojima ne postižu makar jedan gol. Nažalost, odbrana im nije jača strana pa isto tako su retki mečevi gde i ne primaju golove. Odbrana Montreala je najgora po broju primljenih golova na istoku. Ovo je podatak koji ne može previše da ohrabri njihove navijače pred ovaj duel.

Ne može da ohrabri jer im gostuje ekipa kakav je Solt Lejk. Solt Lejk je trenutno lider zapadne konferencije. Igraju zaista sjajno ove sezone i potpuno se zasluženo nalaze tu gde jesu. Oni u u ovo kolo ulaze nakon jedne jako ubedljive pobede protiv Ostina od čak 5-1. Upravo je ta pobeda pokazala svu njihovu snagu. Kad kažem snagu mislim na napad. Napad Solt Lejka je gotovo savršen ove sezone. Igraju napadački tokom celog meča i što je najbitnije po njih, izuzetno su efikasni. Jako dobra stvar je i da je odbrana sasvim solidna. Dakle, oni ne pripadaju onim timovima koji imaju jak napad i slabu odbranu. Ne, oni su mnogo kompletniji, jer je i njihova odbrana sasvim solidna za MLS uslove. Uostalom zbog toga su tu gde jesu. Mogli bi ove godine da naprave jedno iznenađenje, nešto slično kao što je Kolumbus uradio prethodne godine.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan duel.

Predlog: 3+ @ 1.53

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje