četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je jedan duel MLS lige.

02:00h Nešvil-San Hose

Nešvil nije počeo sezonu baš najbolje. U prvih 8 utakmica su osvojili 11 bodova, solidan rezultat,ali je moglo i više. Opravdanje za takav rezultat leži u činjenici da su tih 8 mečeva igrali na strani. Tek od 9tog kola su počeli da igraju na svom stadionu na kojem igraju mnogo bolje. Na domaćem terenu imaju seriju od čak 24 meča na kojima nisu poraženi. Mnogo ih je teško dobiti na njihovom GEODIS parku pred njihovim veoma bučnim navijačima. Upravo ti bučni navijači ulivaju dodatnu snagu ovom timu da pruži još više na terenu. U ovo kolo ulaze sa 3 meča na kojima nisu poraženi. Pre ove pauze su savladali ekipu Kolorada sa 3-1. Nešvil je jedna veoma kvalitetna ekipa, pogotovo napadački. Ne stvaraju veliki broj prilika na mečevima,ali su veoma efikasni, gotovo sve svoje prilike koriste. Najslabija tačka im je odbrana, to je deo tima na kojem će još morati da porade. Ipak, ukoliko nastave ovako smeši im se mesto u plej ofu, zasigurno imaju kvalitet za tako nešto.

San Hose je takođe počeo sezonu veoma loše. Ceh je platio trener, pa je umesto Almeide na klupu seo Kovelo. Kovelo je uneo neke novine, probudio je ekipu, počeli su da osvajaju poene,ali to je još uvek malo za neki iskorak na tabeli. Trenutno se nalaze na pretposlednjem mestu zapadne konferencije. Kovelo je pre svega uneo živosti u napad. Napad San Hosea je postao mnogo opasniji, mnogo konkretniji nego na početku sezone. Postižu mnogo više golova,ali bodove gube pre svega zbog odbrane. To je deo tima na kojem će Kovelo posebno morati da radi. U dosadašnjem delu sezone su primili čak 32 gola i po tome su najgori u ligi. Dodatni problem za trenera Kovela su i izostanci kojih je zaista mnogo. Na ovom meču u timu neće biti 5 igrača. Van tima su : George Asomani , Siad Haji , Niko Tsakiris , Marcos Lopez i Jackson Yueill.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan veoma interesantan i efikasan meč. Domaćin je favorit i trebalo bi da slave,ali zbog svoje slabe odbrane i sve boljeg napada gostiju mogli bi da vidimo golove i od San Hosea.

Tip: domaćin 2+ @ 1.65 – 0:0

za hrabre 1 i GG @ 3.25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje