četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje na programu su dva duela MLS lige.

01:30h Toronto-Sijetl

Duel dva tima koja su se do sada najviše puta igrali u finalima MLS lige. Zanimljivo je da je ovo njihov prvi međusobni duel još od 2019. godine.

Navijači Toronta sa velikim uzbuđenjem i sa velikim entuzijazmom očekuju nastavak sezone, što je dosta čudno s obzirom da se trenutno nalaze na dnu Istočne konferencije. Razlog za to jeste novi igrač, bivši kapiten Napolija, Lorenco Insinje. Insinje je predstavljen pred domaćom publikom,ali će na debi sačekati još nekih 10tak dana. Njegovim dolaskom Toronto će zasigurno dobiti još ubojitiji napad. Istina, napad njima i ne predstavlja veliki problem ove sezone jer su sa 24 postignuta gola 6ti na Istoku. Njihov najveći problem jeste odbrana. U dosadašnjem delu sezone su primili 34 gola i po tom parametru su najgora odbrana na Istoku, a u celoj ligi su druga najgora odbrana. Mislili su i na to u Torontu pa su doveli iz Serije A, još jednog igrača, još jednog kapitena,ali sada Đenove, Krišita. Trebalo bi da donese neku čvrstinu u odbrani,ali i na njegov debi ćemo još sačekati. S obzirom na tu statistiku, logičan sled je da Toronto ove sezone igra ekstremno efikasne mečeve. Na njihovim mečevima u proseku pada 3.33 gola po meču.

Sijetl nije počeo baš najbolje ovu sezonu. U privih 8 kola samo 2 pobede, ali nije bilo panike u njihovim redovima. Svesnu su rizikovali u ligi zbog Lige Šampiona, što se i isplatilo jer je Sijetl osvojio Konkakaf Ligu Šampiona. Nakon osvajanja tog takmičenja okrenuli su se MLS ligi i odmah su došli i rezultati. U ovo kolo ulaze u dosta dobroj formi. U poslednjih 5 kola su osvojili 10 bodova i to ih je podiglo na tabeli, pa se sada nalaze na mestu koje vodi u plej of. Po kvalitetu tima svakako da zaslužuju i bolju poziciju i verujem da će to i ostvariti. Ono što u timu Sijetla baš i ne štima previše jeste odbrana. Oni su u dosadašnjem delu sezone primili 18 golova, što je, poređenja radi, više od pola prošlosezonskih golova. Prošle sezone su primili ukupno 33 gola. Ukoliko ovako nastave premašiće tu broju. Zaista se i vidi da im je odbrana malo klimavija jer su jako retki mečevi na kojima ne primaju makar po jedan gol, a to je pogotovo izraženo na gostovanjima gde igraju znatno slabije.

Prognoza: Trebalo bi da vidimo jednu dobru utakmicu gde bi oba tima mogla da dođu do makar po jednog gola.

Tip: GG @ 1.50 – 0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje