petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Danas se igra jedan meč MLS lige.

21:30h Portland-Los Anđeles Galaksi

Portland je počeo jako loše ovu sezonu.Posle pobede u prvom kolu u naredna  tri kola i isto toliko poraza. U prethodnom kolu su doživeli debakl na gostovanju Atlanti kada su primili čak 5 komada. Dakle, tamo gde su stali prethodne sezone, nastavili su i u ovoj. Boljke koje su imali prethodne sezone, imaju ih i ove, a to je odbrana. U tri meča primili su čak 10 komada,što je preko 3 gola u proseku. Napad im i nije tako loš, postižu oni golove na gotovo svakom meču,ali sa ovakvom odbranom neće mnogo toga da učine u ovoj sezoni.

Jedina dobra stvar po njih u ovom kolu jeste da i njihov rival,ekipa Galaksija, nije počela ovu sezonu ništa bolje. Galaksi je u prva tri kola ima samo 2 osvojena boda i to dva remija. Nisu počeli onako kako su očekivali. Galaksi je tim koji igra otvorene mečeve. Oni vole da se nadigravaju sa rivalima i to dovodi do utakmica gde gotovo redovno bude golova na obe strane terena. Imaju dobar napad,ali i dosta poroznu odbranu. Isti su bili prethodne sezone, a po svemu sudeći isti će biti i ove godine. Na ovom meču će imati problema sa sastavom jer će im nedostajati tri ključna ofanzivna igrača. U timu neće biti Ćićarito, Daglas Kosta,ali i Dejan Joveljić. Tri glavna ofanzivna igrača iz prethodne sezone neće biti u timu. Doduše njih trojica nisu previše bitni za napad ove sezone, imajući u vidu da su prva dvojica povređena od starta sezone, a da Jovelja nije počeo najbolje, tako da neće mnogo promeniti odnos snaga na terenu.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč na kojem ćemo videti golove na obe strane terena. Domaćin je favorit na ovom meču,ali možda je bolje odigrati na golove i to na obe strane.

Tip: GG @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje