petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u MLS ligi. Na programu su tri duela, a mi smo vam spremili najavu jednog od tih mečeva.

20h Minesota-Kolumbus

Nakon loše prethodne sezone u kojoj su završili bez plej ofa, rukovodstvo Minesote je odlučilo da se zahvali na saradnji dugogodišnjem treneru Adrianu Heath-u. On je na klupi Minesote proveo čak 7 godina, što je za MLS velika brojka, tj ne samo za MLS već za ceo svet. Na njegovo mesto je doveden mladi trener iz Engleske. U pitanju je Eric Ramsay. Ramsay je dosta neiskusan što se tiče prvih timova, jer je do sada radio u Mančester Junajtedu i u reprezentaciji Velsa,ali samo kao pomoćnik. Ovo mu je prvi veliki posao. On ovde dolazi sa epitetom iz Engleske kao jedan od najboljih mladih trenera. Odmah u prvom kolu je zabeležio dobar rezultat jer je Minesota u prvom kolu slavila na gostovanju protiv Ostina. Minesota je u tom meču igrala napadački, otvoren fudbal, onako kako su radili tokom prethodnih godina. Otuda i dati,ali i primljeni golovi. Oni su tim na čijim mečevima najčešće dolazi GG.

Branilac titule, ekipa Kolumbusa je počela sezonu onako kako je završila prethodnu, pobednički. U prvom kolu su savladali ekipu Atlante i to sa minimalnim rezultatom. Iako pobeda nije začuđujuća, jeste rezultat kojim je ostvarena. Retko ko je mogao da očekuje tako neefikasan meč kada su se sastala dva tima koja imaju sjajne napade i ne tako dobre odbrane,ali eto dogodilo se. Nije da nije bilo prilika za golove, jeste,ali lopta nije htela u mrežu. Kolumbus je igrao napadački na tom meču i nema sumnje da će tako igrati i danas. Njihov trener Nensi i ne zna drugačije. To je trener koji voli da forsira otvorenu, napadačku igru na gol više i nema sumnje da će tako da igra i danas.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.48

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje