ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (Nedelja-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je dosta zanimljivih duela prvog kola MLS lige.

01:30h Atlanta-San Jose

Nakon razočaravajuće prethodne sezone gde nisu uspeli da se domognu plej ofa,fudbaleri Atlante na čelu sa Gonzalom Pinedom će pokušati do da poprave. Sad, da li će to uspeti,videćemo. Atlantin najveći problem prethodne sezone je bila defanziva. Primili su jako mnogo golova,čak 17 više nego godinu pre toga. Jednostano sa toliko lošom odbranom nije se moglo mnogo toga postići,bez obzira što je napad bio dosta dobar. Sad,sudeći po pripremnim mečevima i količini primljenih golova,reklo bi se da se po pitanju zadnje linije tima nije mnogo toga promenilo. U 4 odigrana pripremna meča čak 11 primljenih golova je zaista mnogo. Po svemu sudeći biće ovo još jedna efikasna sezona po njih. Ukratko,dobar napad,loša odbrana.

San Hose je imao sezonu za zaborav. Sezonu u kojoj su završili na dnu Zapadne konferencije bez ikakvih šansi za plej of. Imali su jednu od najgorih odbrana koja je dozvoljavala preko 2 gola po meču,što je zaista katastrofalno. Dosta dobar pripremni period je iza njih, gde su zabeležili samo 1 poraz uz 1 nerešenu i 3 pobede. Upada u oči da su bili poprilično efikasni. Postigli su 10 golova na 5 mečeva. Njihovo najveće oružije je Džeremi Obobise koji je prethodne sezone postigao čak 17 golova.

Prognoza: Duel dva tima sa dobrim napadima,ali pre svega lošim odbranama bi mogao da nam donese dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.50


01:30h Sinsinati-Hjuston

Jedna od najzanimljivijih ekipa za gledanje u MLS ligi je zasigurno Sinsinati. Tim koji igra isto protiv svakog rivala. Igraju otvoreno,napadački i to donosi efikasne mečeve. Uostalom o tome najbolje govori podatak da su prethodne setone na istoku bili drugi najefikasniji napad i treća najgora odbrana. Sezonu su završili u plej ofu,što je okarakterisano kao dobar rezultat. Sudeći po pripremnim utakmicama stil igre tj efikasnost se neće mnogo promeniti.Odigrali su 4 meča na kojima je bilo čak 22 gola.

Očajna sezona je iza Hjustona. Sezona koju su završili na pretposlednjem mestu na zapadu. Dugo su bili poslednji,ali su promenom trenera i dovođenjem Bena Olsena zaigrali bolje i u poslednjih 6 kola osvojili 10 bodova. To ih je pomerilo na pretposlednje mesto. Sudeći po pripremnim mečevima,mogla bi ovo biti nešto bolja sezona jer su odigrali dosta kvalitetnih mečeva. Odlikuju ih efikasni mečevi,pre svega zbog svoje loše odbrane.

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.50


02:30h Austin-St Louis

Sjajna sezona je iza Ostina. Prethodne sezone su osvojili 56 bodova,čak 25 više nego u sezoni pre te. Dogurali su do plej ofa i eto za dve sezone su od novajlije postali jedan od elitnih klubova MLS lige. Velika pobeda Ostina tokom prelaznog roka jeste da su uspeli da sačuvaju ceo prošlosezonski tim uključujući i najboljeg igrača i strelca Driusija. Nema sumnje da će i ove sezone biti itekako opasni, s tim što će igrati na više frontova jer su se plasirali i u Konkakaf Ligu Šampiona. Jedina slaba tačka Ostina je odbrana. Na svega 1 meču kod kuće nisu primili gol. Oni su tim sa najviše pobeda nakon preokreta.

Novi tim u MLS ligi St Luis imaće svoju premijeru na jednom veoma teškog gostovanju. Napravljena je jedna jako dobra ekipa. Nema tu mnogo velikih imena,ali ima dosta iskusnih MLS igrača,kao i neki igrači iz Bundes lige na čelu sa kapitenom i bivšim igračem Borusije Dortmund golmanom Burkijem. Na klupi će sedeti bivši asistent iz Njujork Red Bula Bredli Karnel. Njega,kao i sve trenere iz Red Bula odlikuje ofanzivna igra,otvoren fudbal,tako da bi to trebalo da vidimo od St Luisa ove sezone.

Prognoza: Ostin je favorit,iako je St Luis dosta velika nepoznanica. Upravo zbog toga je bolje igrati na golove.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje