utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( nedelja noć)

U noći između subote i nedelje tradicionalno se igra MLS liga. Mi smo za vas pronašli nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

01:30h Atlanta-Nešvil

Atlanta u ovo kolo ulazi nakon jedne jako bitne i jako teške pobede na jednom od najtežih gostovanja. Oni su slavili protiv Sijetla i to sa 2-0. Dosta lagano, a protivnik nije nimalo naivan. Ovom pobedom su zdržali mesto u plej ofu,trenutno su na 7 mom mestu sa istim brojem bodova kao i današnji rival. Takođe Atlanta je ovom pobedom prekinula ni niz loših rezultata koje su imali. Atlanta je jedna od najefikasnijih ekipa u ligi. Jednostavno oni su tim koji igra spuštenog garda,voli da se nadigrava sa rivalima i zato njihovi mečevi i budu efikasni.

Sa druge strane imamo ekipu Nešvila. Nešvilu je ovo prvi meč jer su u prethodnom kolu bili slobodno zbog učešća u liga kupu gde su na kraju poraženi od Majamija. Nešvil je na deobi 6tog mesta sa današnjim rivalom i zato im je ovaj meč bitan. Igraju dosta suprotno od Atlante. Istina imaju efikasan napad,ne kao Atlantin,ali tu je negde. Jedina razlika je što imaju daleko jaču odbranu. Dakle,od njih se ne vide tako često efikasni mečevi kao kod njihovog rivala.

Prognoza: Dosta težak meč,duel dva tima suprotnog stila igre. Mogli bi videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.60


01:30h Columbus-Toronto

Kakav posao radi Vini Sartini. Kolumbus u ovo kolo ulazi sa serijom od 8 mečeva bez poraza. U prethodnom kolu su pobedili lidera Sinsinati sa laganih 3-0 i time se popeli na 5to mesto. Najefikasnija su ekipa sa 48 postignutih golova i sigurno tim koji je u najboljoj formi. Ukoliko zadrže ovu formu mogli bi biti veoma neugodni u plej ofu. Ko bi iole hteo da se sastane sa ovako napadački orijentisanim protivnikom i plus protinikom koji je u tako dobroj formi. Godinama je Kolumbus igrao loše i neefikasno,ali od dolaska Vinija sve se promenilo. Čini se da je Vini taj koji im je falio i pod čijim vođstvom su zaigrali najbolje što mogu. Jednostavno Kolumbus i Vini su savršeno kliknuli.

Sa druge strane je Toronto. Tim koji iz godine u godinu dovodi jake evropske igrače,ali isto tako iz godine u godinu sve više i više tonu. Koji je razlog to će morati sami da pronađu. Ove sezone su druga najgora ekipa na istoku,ali brzo će pasti na poslednje mesto jer se Majami zahuhtao i brzo će ih preteći sa Mesijem,ali o njima malo kasnije. Toronto je u seriji od 12 mečeva bez pobede,užasna situacija. Napisao sam gore da se ne zna razlog ovoj situaciji,pa možda se i zna. Loši prelazni rokovi. Dovode oni pojačanja,ali u ofanzivi. Odbrana je već dve sezone među najgorima u ligi i ništa se ne preduzima po tom pitanju.

Prognoza: Domaćin je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 1+pp @ 1.50


01:30h New York Red Bul – Inter Majami

A kako bez ovog meča i bez njih. Sigurno meč koji će svi pratiti.

Red bul ovo kolo dočekuje sa 11tog mesta tj 3 boda manje od plej ofa. Dakle,itekako imaju šansu da se plasiraju u isti,ali im trebaju pobede. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv DC-ja minimalnim rezultatom. Red Bul je jedna veoma čvrsta ekipa,ekipa koja malo golova prima,ali isto tako malo i daje. Tim su koji dosta toga bazira na jakoj odbrani i domaćem terenu. Od 29 bodova čak 22 su osvojili kod kuće,ali se čini da će ovo biti jedan od najvećih ispita od početka sezone. Oni će dočekati najvećeg.

Eto,došao je i taj trenutak. Mesi će započeti i ligaški pohod. Do sad smo ga viđali u kupu tj kupovima,a sada kreće i ligu. Sve od ranije pada u vodu. Svi rezultati,pozicija Majamija,gol razlika,sve. Ovo je sada jedan totalno drugi tim i tako ga treba gledati. Od trenutka kada je on kročio na teren Majami je postao drugi tim. Kažu da u kolektivnim sportovima jedan ne može mnogo nego ceo tim, e ovaj primer to opovrgava. Mesi je svojom pojavom i magijom na terenu dao dodatno samopouzdanje i ostalim saigračima,jer svi igraju bolje. Ceo tim igra mnogo bolji nego ranije. Jednostavno od dolaska Mesija Majami nema poraz. Osvojili su liga kup, a prethodne nedelje su u drugom kupu savladali lidera Sinsinati i to su im dali čak 4 pogotka. Sigurno da će Majami da se pomeri sa pomeri ss poslednjeg mesta,pokušaće i do plej ofa da dođu,zašto da ne kad imaju ovakav tim.

Prognoza: Golovi su najrealnija opcija trebalo bi da ih bude na obe strane.

Tip: GG @ 1.55

Za hrabrije GG i G2+ @ 2.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje