petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA-noć)

U noći između petka i subote na programu su dva duela MLS lige.

04:00h Portland-Sijetl

Portland je dobro počeo sezonu bili su sigurni učesnici plej ofa,ali su uspeli da naprave od gotovog veresiju. Loša forma i neočekivani porazi od timova koji su van mesta za plej of prekinuli su tj bolje rečeno poništili su seriju od 10 mečeva bez poraza i gurnuli ih van mesta za plej of. Trenutno zaostaju za Galaksijem 1 bod. Nije još sve izgubljeno,imaju još šansi,ali moraju krenuti sa boljom igrom. Pogotovo jer im u narednom periodu dolaze znatno teži rivali. Najveći napredak im je potreban u odbrani. U poslednja dva kola protiv Toronta i pogotovo protiv Kansas Sitija dopustili su preko 20 šuteva u okvir gola i naravno,primili 7 komada. Sa takvim pristupom protiv znatno ofanzuvnije jačih timova nemaju ama baš šta da traže. Napad je ostao na kvalitetnom nivou,postižu golove na svakom meču,ali jednostavno to nije dovoljno pored ovako loše odbrane. Jedina dobra stvar je što im naredni teški mečevi dolaze na domaći teren gde igraju znatno bolje nego na strani.

Ne cvetaju ruže ni kod Sijetla. Prosto je neverovatno da tim kakav je Sijetl možda neće doći do plej ofa,ali tako je. Od početka avgusta samo jedna pobeda,tri vezana meča bez trijumfa su doveli do toga da osvajač Koknakaf Lige Šampiona bude 1 bod iza mesta koje vodi u plej of. Ukoliko ne obezbede plej of,biće to prvi put od njihovog ulaska u MLS ligu. Nešto ne štima u ekipi. Previše primljenih golova i to olako primljenih. Eto u prethodnom kolu su remizirali sa Galaksijem 3-3, a poslednji gol su primili u nadoknadi vremena. Mnogo puta im se to dogodilo u poslednje vreme,mnogo puta su prosuli bodove. Slična situacija kao sa Portlandom,previše primljenih golova u poslednje vreme. Oni su ove sezone već sada primili više golova nego za celu prošlu sezonu i to je glavni razlog loših rezultata.

Prognoza: Duel dva tima kojima je pobeda potrebna bi trebalo da nam donese efikasan meč. Pogotovo zbog činjenice da su im odbrane u zaista lošoj formi.

Tip: GG3+ @ 1.70 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje