subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS najava, predlozi za klađenje (SUBOTA-noć)

Noćas od 5 ujutru po našem vremenu će se odigrati meč na stadionu Bank of LA  između Los Anđelesa i Sijetla.

05:00h Los Angeles-Sietl

Los Anđeles se trenutno nalazi na prvom mestu zapadne konferencije. Igraju zaista sjajno. U seriji su od tri vezane pobede,a u poslednjih 6 kola imaju od 18 bodova, osvojenih 15. Zaista izgledaju sjajno na terenu, imaju jedan od najboljih napada i najbolju odbranu u ligi koja je primila samo 22 gola. Ova ekipa je sada još jača jer su se u prethodnom periodnu pojačali sa evropskim mega zvezdama u likovima Đorđa Kijelinija i Gereta Bejla. Obojica su debitovala u prošlom kolu i Bejl se upisao u strelce. Ovo će biti prvi meč pred domaćom publikom i nema sumnje da će dati sve od sebe kako bi se i domaćoj publici prikazali u najboljem svetlu. Zaista Los Anđeles izgleda sjajno i sigurno da su trenutno sa ovakvom igrom i ovakvim sastavom jedni od prvih favorita za osvajanje prvenstva. Još 13 kola je ostalo do kraja, a ukoliko ovako nastave, uspeće da obore rekord Filadelfije po broju osvojenih bodova na kraju šampionata.

Sijetl sa druge strane nije baš u tako dobroj formi. Istina, u ovo kolo, ulaze nakon pobede,ali ta pobeda je njihova prva u poslednja 4 kola. Upravo zbog toga su trenutno na jedan bod od plej ofa. Ovogodišnji osvajač Lige Šampiona nije baš svoje navijače navikao na ovakvu situaciju. Oni su gotovo redovni učesnici plej ofa i godinama u nazad su bili pri vrhu tabele, pa je sigurno ovo dosta čudno za sve da ih vide tako nisko. Dosta su loše počeli sezonu zbog Lige Šampiona, zatim su imali dobar period igre,ali su u poslednje vreme opet pali u formi. Pogotovo imaju problema u odbrani, jako teško se vraćaju u utakmicama gde prvi prime gol. Odbrana je uvek bila njihov najjači adut,ali to nije slučaj ove sezone. Oni su, kao i LA, ekipa koja većinu bodova osvaja na domaćem terenu. Protiv LA nemaju baš nekih velikih uspeha u prethodnom periodu, zapravo nikad nisu slavili na stadionu LA.

Prognoza: Domaćin je na ovom meču favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova. Jednostavno napad koji predvode Bejl i Karlos Vela je sigurno za veliki respekt. Nije nemoguće da Bejl sam da nekoliko golova. Biće dosta motivisan pred domaćom publikom.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50 (2:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje