petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS najava,predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje na programu je čak 9 mečeva MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih utakmica.

01:30h Filadelfija-Hjuston

Filadelfija ovo kolo dočekuje u jako dobrom raspoloženju. Pobedom nad Orlandom u prošlom kolu nastavili su niz od 4 vezana trijumfa i što je još bitnije zadržali su prvo mesto na Istoku. Filadelfija je u ta 4 meča bila prilično ubedljiva,postigli su 12, a primili samo 2 gola. Krasi ih jako dobra igra kako napred tako i pozadi. Imaju jako dobru odbranu koja je primila samo 15 golova na 22 utakmice i to tom parametru su najbolji u ligi. Posebno su dobri na domaćem terenu gde su na 11 mečeva primili samo 6 golova. Napad im je takođe kvalitetan. Sve u svemu jedna veoma jaka,takmičarska ekipa koja pretenduje da dođe do same završnice prvenstva, sigurno su jedni od najozbiljnijih kandidata za titulu. Oni su jedina ekipa ove sezone na Istoku koja na domaćem terenu nije doživela niti jedan poraz i to je sigurno nešto što ne uliva mnogo nade navijačima Hjustona.

Hjuston sa druge strane na ovo gostovanje dolazi u potpuno drugačijem raspoloženju. Porazom u prošlom kolu na domaćem terenu od Minesote produžili su niz loši rezultata. Ne zna se da li su gori na domaćem terenu ili na strani. Kod kuće imaju niz od 3 meča bez pobede,dok su na strani u poslednjih 5 kola osvojili samo 3 boda i to pobedivši San Hose koji je gori i od njih. Dakle, ova sezona će po svemu sudeći biti za zaborav. Istina da im je pozicija koja vodi u plej of daleko samo 5 bodova,ali ako žele to da dostignu morali bi iz korena da promene čitav pristup ove sezone.

Prognoza: Filadelfija je ovde favorit i trebalo bi da slave.

Tip: 1 @ 1.60 – 6:0


02:00h Inter Majami-Cincinati

Majami u ovo kolo ulazi nakon poraza od Njujork Sitija u prošlom kolu. Bio je to njihov četvrti poraz u poslednjih 5 kola. Nije ovo sezona kakvoj se Bekam nadao. Dosta je uloženo u ekipu,veliki su bili apetiti na početku sezone,ali po svemu sudeći ništa od toga, izgleda da je ipak potreban određen period kako bi se napravila ekipa vredna uspeha, pa čak i u ligi kao što je MLS. Bez obzira na to oni još uvek imaju šanse da dođu do mesta koje vodi u plej of. Trenutno se nalaze na 11tom mestu sa tri boda zaostatka za mestom koje vodi u plej of, a koje trenutno drži njihov današnji rival. Defanzivno je Majami zaista slab ove sezone,ali mislim da je mnogo veće razočarenje napad, jer se od tog dela tima očekivalo da bude jako dobar. Mnogo više su očekivali postignutih golova, taktika je takva da igraju na gol više, jednostavno odbrana je svesno bila žrtvovana,ali nažalost bez nekog velikog efekta. Eksperiment sa velikom zvezdom u liku Iguaina je potpuno loše ispao,jer Iguain nije ništa pokazao. Sve u svemu, za sad manje od očekivanog što se tiče Majamija.

Sinsinati je takođe u ne tako dobroj formi. Oni su u seriji od 5 mečeva bez pobede. Od tih 5 mečeva zabeležili su čak 4 remija i trenutno drže poslednje mesto za plej of. Ukoliko žele da zadrže tu poziciju moraće mnogo bolje u završnici šampionata i to pre svega u defanzivnom delu tima. Sinsinati ima jednu od najgorih odbrana u ligi i to je nešto na čemu moraju da porade. Veoma su retki mečevi na kojima oni uspevaju da ne prime gol. Sreća pa imaju koliko toliko kvalitetan napad koji uspeva da pokrije sve greške koje odbrana uspeva da napravi. Otud upravo i toliko nerešenih rezultata od njih.

Prognoza: Ovo je meč gde bi mogli da vidimo dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.60 – 4:4


02:00h New England-Toronto

Prošlosezonski šampion regularnog dela prvenstva ove sezone muku muči da dođe do mesta koje vodi u plej of. Već u ovom trenutku imaju više poraza nego prošle cele sezone. Prethodne sezone su većinu mečeva dobijali zahvaljujući kvalitetnoj odbrani koja je ove sezone drastično slabija. Daleko više golova primaju ove godine nego prethodne, a napad nije nešto mnogo kvalitetniji pa ne može to da dostigne. Njihov napad nije loš, više je negde prosečan, tipa 1 do 2 gola po utakmici,ali to je nedovoljno za dosta poroznu odbranu. Ima tu krivice i u treneru Areni koji voli da igra ofanzivno,voli da šalje bekove napred,ali onda se stvara velika rupa u odbrani koju protivnički napadi vrlo lako koriste. Pokušao je ove sezone Arena poptuno da okrene stil igre koji igra Nju Ingland,ali se po svemu sudeći to ispostavilo totalno pogrešno. Ne treba dirati dobitnu kombinaciju. Ima još vremena do kraja regularnog dela da se konsoliduju i da dođu do plej ofa,ali će morati mnogo bolje.

Toronto je takođe veoma loše počeo novu sezonu. Počeli su zapravo katastrofalno, gubili su na sve strane,pre svega zahvaljujući očajnoj odbrani. Oni ove godine imaju najviše primljenih golova, što je za tim koji želi najviše domete katastrofalno. Upravo zbog toga je menadžment Toronta krenuo u rekonstrukciju tima i dovedeni su sjajni igrači. Poučeni sjajnim iskustvom sa Đovinkom, opet su šopingovali po Seriji A i to kako. Kao pojačanje u odbrani je doveden Krišito, a u napad su dovedeni ni manje ni više nego Bernadeski iz Juventusa i zvezda Napolija Insinje. Koliko su to velika pojačanja već se videlo u prvom u njihovom prvom kolu na terenu kada su deklasirali i to za jedno poluvreme Šarlot. Dali su Šarlotu 4 gola za poluvreme,a Šarlot je jedna od defanzivno jačih ekipa. Nema sumnje da nakon te pobede punog samopouzdanja dolaze i na ovo gostovanje i da će i na ovom meču sve karte baciti u napad.

Prognoza: Još jedan meč na kojem bi mogli videti dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.46 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje