utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije 2022/23: Radnički Niš – FK TSC (najava i prognoza meča)

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju 31. jula u 18.55h časova gostuju u Nišu ekipi Radničkog u 4. kolu Superlige,  uz obećanje da će igrati najbolje što  znaju i tako pokušati da zabeleže novu pobedu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je istakao da je protivnik TSC-a u ovom kolu, ekipa Radničkog, veoma jaka, da je teren u Nišu sam po sebi veoma vruć i da će predstojeći derbi biti izuzetno težak.

„Ovo nam je treće gostovanje u četiri kola i još jedna derbi utakmica. Sa protivnikom mamo iskustvo iz prošle polusezone kada smo igrali meč koji je odlučivao o odlasku u Evropu. Bili su bolji i nadmudrili nas“, rekao je Lazetić.

Lazetić je naglasio da je Radnički dosta promenio tim u odnosu na prošlu sezonu, pre svega dovođenjem  izvanrednog novog trenera Sivića, koji je dokazao da rezultat može da postigne i sa  Novim Pazarom gde  nije lako raditi.

„Ni Partizan nije uspeo da ih pobedi, protiv njih su igrali izuzetno agresivno i očekujemo da će takvi biti takvi i sa nama. Imali su težak raspored, i posle poraza u Evropi želeće da se iskupe protiv nas, pogotovu jer igraju kod kuće. Mi smo imali celu nedelju za pripremu i u dobrom smo momentu. Pokušaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da na tom teškom gostovanju izvučemo bodove kao protiv Čukaričkog i Partizana“, dodao je Lazetić.

Golman Veljko Ilić je pred meč u Nišu kazao da ni jedno gostovanje Radničkom nije lako i da je pred TSC-om u svakom smislu zahtevna utakmica.

„Ako u utakmicu uđemo motivisano kao protiv Partizana nadam se da ćemo izvući dobar rezultat i da ćemo se kući vratiti sa tri boda. Ja sam lično zadovoljan što smo na tri teška meča primili samo jedan gol. Mnogo mi je značila pomoć ekipe i nadam se da će i predstojeća utakmica biti dobra kao prethodne“, rekao je Ilić.

Utakmica Radnički – TSC  igraće se u nedelju 31. jula, u 18.55h časova, na stadionu u Nišu Prenos je obezbeđen na kanalu Arena 1 Premium.

TSC se trenutno nalazi na petom mestu tabele sa 5 bodova. Radnički 1923 je trenutno 14. na tabeli sa jednim osvojenim bodom iz dve odigrane utakmice.

“Topolski Sportski Club” (TSC)

Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club“ (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Janoš Žemberi, a generalni direktor je Sabolč Palađi. A tim je u sezoni 2018/2019. osvojio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i prvi put u istoriji plasirao se u Superligu Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.

Za dodatne informacije:

Bojana Kusovac

Hristov consulting d.o.o.

Terazije 27

11000 Beograd

Mob:+381 63 81 13 162

Tel:  +381 11 405 13 08

Email:[email protected]

www.hristovconsulting.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje