petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na najduže gostovanje u ligi idu bez 12 povređenih igrača!

Na najduže gostovanje u ligi idu bez 12 povređenih igrača! Dugačak put autobusom i izostanci 12 igrača biće veliki problem za ovaj tim protiv sasvim solidnog protivnika. Meč možete preuzeti okvirno do 14 časova u sredu, a predložena kvota je 1.95!

Radi se o susretu Nemačke Regionalne lige – grupa Zapad, a meč o kome se radi igra se u okviru 20.kola, sastaju se Rodinghausen i Alemania Achen.

Ekipa Rodinghausen nalazi se na 9.mestu sa skorom 8 pobeda, 4 remija i 7 poraza uz gol razliku 26:22. Mnogo bolje partije pružaju na svom terenu gde još uvek nemaju poraz skor 6 pobede i 2 remija uz gol razliku 17:5.

Što se tiče gostiju, ekipa Alemanie Achena proslavila je pre par dana 120-ti rođendan, ali zbog nagomilanih problema sa povredama poraženi su od Munstera 1:0, oni se nalaze na 10.mestu i sa 3 meča manje od današenjeg rivala imaju učinak 7 pobeda, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku 15:12. Na gostovanjima imaju skor 2 pobede i 3 poraza i gol razliku 2:4. Za ovaj meč trener gosta ne može da računa na 12 igrača koji su povređeni (2 više nego na prošlom meču), a to su kapiten tima Alexander Heinze, Steven Rakk, golman Mario Zelic, potom Robin Garnier, Matti Fiedler, Peter Hackenberg, Leon Gaedicke, Sebastian Schmitt, Oluwabrori Falaye, kao i još trojica igrača, tim ima samo 13 zdravih igrača, a na put od 300km autobusom (najdalje gostovanje u ligi) kreću i trojica momaka iz U19 tima kako bi popunili sastav od 16 igrača.

Linkovi do vesti: LINK 1  LINK2

Mišljenje urednika: Gosti svakako po renomeu i veličini kluba zaslužuju mnogo više od trenutnog ranga, međutim osakaćeni povredama idu na gostovanje kod kluba koji na domećem terenu nema poraza u osam mečeva, uz to putovanje 300km autobusom što svakako nije prijatno. Igraju tvrdo u gostima što pokazuje gol razlika, ali smatramo da je domaćin bliži pobedi zbog svega navedenog pa zbog svega toga predlažemo igru 1X&0-3 gola po kvoti 1,95!

0:0


LINK za gledanje meča: https://sporttotal.tv/ma14eff058


Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Saifai_International_Cricket_Stadium.jpeg

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje