četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Na ovom stadionu retko gube bodove, a rival im je oslabljen!

Kao što piše u naslovu, na ovom stadionu retko gube bodove, a rival im je oslabljen. Jedna ekipa biće bez čak šest fudbalera, među kojima su prvi i drugi strelac ekipe. Hoće li njihov rival to uspeti da iskoristi? Utakmica je na programu danas od 18:30 po našem vremenu.


Reč je o 24. kolu španskog prvenstva, a od 18:30 će se sastati Atletik Bilbao i Osasuna. Bilbao katastrofalno igra ove sezone, ima 31 bod iz 23 odigrana susreta, dok Osasuna ima 28 bodova iz istog broja susreta. Na početku sezone, da nas je neko pitao, ne bismo nikako mogli da zamislimo ove dve ekipe na sličnim pozicijama, već bi naša pretpostavka, kao i svačija, bila mnogo drugačija.

Bilbao je ekipa koja na svom stadionu teško gubi bodove, po nekom nepisanom pravilu. Ove sezone, ruku na srce, igraju slabije, ali bi ih eventualno osvajanje Kupa Kralja „izvuklo“. U prvom polufinalnom meču savladali su Granadu rezultatom 1:0, a pre toga su i Barselonu u istom takmičenju, istim rezultatom, kod kuće. Na poslednjih 10 utakmica na svom stadionu imaju 6 pobeda, 3 remija i 1 poraz.

Ono što je problem za goste, pored prilično dobre atmosfere na stadionu „San Mamés„, jeste to da će biti oslabljeni. Za Osasunu neće igrati Kike Barja (2n/0g/0a, desno krilo), José Manuel Arnáiz (16n/0g/0a, desno krilo), Jon Moncayola (22n/1g/0a, centralni vezni), Rubén García (22n/6g/1a, ofanzivni vezni, drugi strelac ekipe), Chimy Ávila (22n/11g/3a, centarfor, prvi strelac ekipe) i Toni Lato (3n/0g/0a, levi bek, upitan). Za Bilbao neće igrati Iker Muniain (22n/5g/2a, levo krilo, kapiten), Dani García (27n/0g/0a, centralni vezni) i Óscar de Marcos (4n/0g/0a, desni bek).

Izvor: https://www.osasuna.es/noticia/jagoba-arrasate-cita-a-dieciocho-jugadores-para-el-duelo-de-san-mames

Mišljenje urednika: Iako je reč o ekipama koje se nalaze na sličnoj poziciji na tabeli, treba biti objektivan i reći da razlika u kvalitetu ipak postoji. Mi se nadamo da će ista biti vidljiva danas, a probaćemo sa predlogom „P/K1“ koji se plaća kvotom 1.85.

0:1


Image by Alexas_Fotos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje