subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gostima bodovi bitniji, a domaćin danas oslabljen!

Za domaći tim danas neće igrati petorica, a među njima je prvi golman ekipe. Gosti će biti u gotovo punom sastavu, a reč je o utakmici koja mnogo više znači gostima. Susret je na programu danas od 16 časova po našem vremenu.


Lokeren i Vitron sastaće se danas od 16 časova po našem vremenu u okviru 26. kola druge lige Belgije, popularne pod nazivom „Proximus League„. Stvari su jasne, Vitron će se boriti za vrh, a Lokeren će morati da se kroz plej-out bori za opstanak. Do kraja ovog dela prvenstva igraće se današnji meč, i još 27. i 28. kolo, iako je situacija na tabeli već i poznata, ali bodove i dalje treba osvajati.

Printscreen/Flashscore.com

Gosti će danas biti u problemu, za Lokeren neće igrati Bob Straetman (13n/0g/0a, levo krilo), Jakov Filipović (17n/0g/1a, centralni bek), Lamine N’Dao (5n/0g/0a, defanzivni vezni), Davino Verhulst (21n/0g/0a, prvi golman ekipe) i Anel Hajrić (15n/2g/0a, centarfor). Za Vitron neće igrati Franck Koré (19n/3g/1a, centarfor) i Manuel Angiulli (12n/0g/0a, centralni bek).

Lokeren na poslednjih 6 utakmica kod kuće ima 1 remi i čak 5 poraza, te je loša forma nešto što krasi ovu ekipu u poslednjih par meseci i teško je očekivati da će na ovom susretu uspeti da postignu značajan rezultat.

Mišljenje urednika: Kvota na pobedu gosta pada od sinoć, a mi ćemo da pokušamo sa predlogom „P/K2“ po kvoti 1.70.

Izvor: https://www.sporting.be/1/1289/selectie-sporting-lokeren—excelsior-virton/

0:2 (0:1)


Image by Daniel Kirsch from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje