četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 12. kolo (nedelja)

KELN – HOFENHAJM

KELN u ovo kolo ulazi nakon debakla minulog vikenda na gostovanju kod Majnca (5:0). Bila je to ubedljivo njihova najslabija partija ove sezone. Pre samo dva dana odigrali su utakmicu u okviru Lige Konferencije na gostovanju u Češkoj (zbog loših vremenskih uslova susret je u ranoj fazi bio prekinut u četvrtak veče i nastavljen u petak poslepodne), te zasigurno su popularni „Jarčevi“ pomalo umorni pred naredni meč, posebno jer igranje dve utakmice tokom nedelja, nekad čak i više je svakako nekarakteristično za njih, što se dalo primetiti u pojedinim duelima u tekućem šampionatu. I dok u fazi napada stoje sasvim dobro sa do sada 19 datih golova, problema imaju u defanzivi koja u proseku prima tačno dva gola po meču. Takođe, dosta pojedinaca je trenutno van stroja – J.Chabot (defanzivac), L.Kilian (defanzivac), M.Olesen (vezista), D.Ljubicic (vezista), J.Thielmann (napadač), T.Lemperle (napadač), S.Andersson (napadač), D.Limnios (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Schwabe – B.Schmitz, N.Soldo, T.Hubers, J.Hector – E.Skhiri, E.Martel – L.Maina, O.Duda, F.Kainz – S.Tigges

HOFENHAJM se trenutno nalazi na devetoj poziciji na tabeli sa 17 osvojenih bodova, dok bi u slučaju eventualnog trijumfa stigli do deobe petog mesta. Klub iz Zinshajma nije preterano konstantan u svojim izdanjima u ovoj sezoni – pet pobeda, dva remija i četiri poraza uz pozitivnu gol razliku 17:12. Njihove ambicije su „izlazak“ u neka od evropskih takmičenja naredne godine, stogu su im dobri rezultati potrebni u kontinuitetu, jer je konkurencija sa gornji deo tabele zaista dosta velika i kvalitetna. Sada im pripada uloga favorita protiv tima koji je sigurno u određenoj dozi umoran i u problemima sa izostancima, ali i protiv kojeg se nalaze zaista u fenomenalnoj seriji rezultata, jer su svog narednih rivala savladali na poslednjih osam međusebnih duela u nizu. Biće oslabljeni neigranjem – B.Hubner (defanzivac), E.Bicakcic (defanzivac), I.Bebou (napadač), M.Dabbur (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3) O.Baumann – O.Kabak, K.Vogt, S.Nsoki – R.Skov, G.Promel, D.Geiger, Angelino – C.Baumgartner, G.Rutter, A.Kramaric

 

Glavni sudija – F.Willenborg

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.60 – 1:1 (1:1)

(za ljubitelje velikih kvota i predlog – 2&1+I&1+II / @3.40)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 19:30 na stadionu „RheinEnergie“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje