nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

Danas je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva La Lige.

18:30h Sevilja-Rajo Valjekano

Sevilja ovo kolo dočekuje na veoma niskom 16tom mestu. Oni su u dosadašnjih 11 kola osvojili svega 10 bodova tj bolje rečeno imaju samo 1 bod više od zone ispadanja. Zaista katastofalan start sezone za njih. Do sada su slavili na samo 2 meča,što je za tim koji je prethodne sezone imao 18 pobeda zaista malo. Ipak,ima i pozitivnog u svemu tome. Od smene trenera i dolaska Sampaolija na klupu,Sevilja je proigrala,pogotovo ofanzivno. U tri ligaška meča Sampaoli je osvojio 4 boda. Poraženi su samo od Reala, a mora se tome pridodati i ubedljiva pobeda u Ligi Šampiona protiv Kopenhagena. Kažem,Sampaoli je zaista pokrenuo Seviljin napad. Igraju znatno odlučnije,ofanzivnije i pre svega efikasnije što nije bio slučaj pod vođstvom Lopetegija. E sad,što se tiče odbrane tu nema nekih pomaka, a pitanje i da li će ih biti nekih drastičnih jer jednostavno Sevilja sada i nema previše kvalitetnih igrača pozadi. Moraće da se oslone na napad ove sezone to je sigurno.

Rajo Valjekano ovo kolo dočekuje u dosta dobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu demolirali Kadiz kod kuće sa čak 5 postignutih golova. Ta pobeda im je podigla samopouzdanje i sigurno da u Sevilju ne dolaze sa belom zastavom. Pogotovo ne, ako se zna da su 2 od poslednja tri meča sa Seviljom dobili. Dakle,imaju dosta pozitivan skor u poslednje vreme. Pobeda sa 5 postignutih golova nije nimalo slučajna kada je Rajo u pitanju,jer su oni zaista dobra ofanzivna ekipa. Po broju postignutih golova su na 5tom mestu u ligi što je zaista sjajno. Veoma su retki mečevi na kojima oni nisu postigli golove ove sezone. Nema sumnje da će i u ovom meču odigrati ofanzivno,pogotovo jer igraju protiv odbrane kakva je Seviljina.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Bounou; Montiel, Gudelj, Marcao, Telles; Rakitic, Jordan, Isco; Lamela, En-Nesyri, Gomez

Rayo Vallecano possible starting lineup:
Dimitrievski; Balliu, Lejeune, Catena, F Garcia; Palazon, Valentin, Comesana, A Garcia; Trejo, Camello

Prognoza: Mogao bi ovo biti meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog za klađenje: GG @ 2.00 – 0:1


21h Valensija-Barselona

Valensija nije napravila baš najbolju uvertiru pred ovo kolo jer su poraženi od Majorke sa 2-1. Tim porazom su prekinuli niz od 4 utakmice bez poraza( 1 pobeda i 3 remija). Trenutno se nalaze na sredini tabele,što je nekako njihova prirodna sredina u poslednjih par godina. Cilj im je da izađu u Evropu sledeće godine gde nisu bili od 2017. Za tako nešto Gatuzo će pre svega morati da poradi na samopouzdanju tima. Valensija ove godine ima velikih problema sa konstantnošću. Nikako da povežu nekoliko dobrih utakmica. Taman kad pomislite da su krenuli ka vrhu,dođe neočekivani kiks kao protiv Majorke. Generalno gledano,Valensija ove godine izgleda mnogo bolje nego ranije,pogotovo u napadu. Gatuzo je napravio napadački jaku ekipu,koja igra ofanzivno i postiže golove. Ono što je još uvek slabo,jeste odbrana. Nedopustivo mnogo golova primaju i to od daleko slabijih napada,nego što je, npr napad njihovog današnjeg rivala.

Barselona u ovo kolo ulazi nakon velikog razočarenja u Ligi Šampiona. Pretrpeli su još jedan bolan poraz od Bajerna i time se oprostili od nastavka takmičenja, moraće da se zadovolje Ligom Evrope. U tom meču sa Bajernom se videlo koliko je Ćavijev tim još uvek nedorastao takvom rivalu. Sa velikom lakoćom je Bajern to dobio. Ipak,ovaj tim Barselone je dosta mlad i raste i vreme je pred njima. Što se tiče lige, tu su trenutno na drugom mestu sa 3 boda zaostatka za Realom. Sigurno da je teško igrati mečeve nakon razočarenja u Evropi,ali izgovora nemaju. Moraju pozitivno odreagovati i slaviti na ovom meču. Napad Barselone predvođen Levandovskim je posebno bio na udaru nakon tog meča sa Bajernom jer su bili inferiorni i baš od njih očekujem da danas pokažu svu svoju snagu. Odbrana ko odbrana već dve sezone je klimaviji deo tima i pitanje hoće li sačuvati mrežu. Ok, jeste Barselona tim sa najviše “ klin šitova“ ove sezone,ali to je došlo protiv rivala iz donjeg dela tabele. Protiv protivnika koji imaju iole pismen napad golovi su primani dosta lako.

Očekivani sastavi:

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Correia, Paulista, Guillamon, Gaya; Musah, Almeida, Foulquier; Lino, Cavani, Kluivert

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Bellerin, Kounde, E Garcia, Balde; Gavi, De Jong, Pedri; Dembele, Lewandowski, Fati

Prognoza: Ovo bi mogao biti meč sa dosta golova.

Predlog za klađenje: 3+ @ 1.58 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje