sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tipovi iz afričkih liga – 03. januar 2021.

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, Malavija, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


13:30 TN Stars – Ntopwa (Malavi 1)

Dule iz lige koja je za mnogo nepoznanica, Prva liga Malavija. Domaći tim TN Stars je u uvodnih šest kola 3 puta slavio i 3 puta je poražen uz gol razliku 7:11, zanimljivo deluje činjenica da su svih šest mečeva ovog tima zavšrena prolaskom igre 3+, tj. svaki put je palo tačno 3 gola na svim tim mečevima.

Što se tiče gosta, ekipe Ntopwa, oni su na 5.mestu sa skorom 3 pobede, 1 remijem i 2 poraza, sa 15 datih golova su najefikasniji tim lige uz vodeći silver, ali i jedna od najslabijih odbrana sa 11 primljenih golova, samo jedan meč ovog tima nije završen sa 3+, ali i tada je viđeno 2 gola na meču. Prošle sezone meč na terenu TN Starsa završen je 3:1 za domaćina. Svi parametri ukazuju na još jedan efikasan meč, a kvota na igru 3+ je odličnih 1,85 danas!

 


16:00 Heartland – Nasarawa United (Nigerija Premije liga)

Ekipa Heartlanda je u prvom kolu poražena na gostovanju kod ekipe Katsina 3:2, ništa čudno za ligu Nigerije gde je domaći teren zaista nešto što pravi veliku prevagu, ono što će za ekipu Heartlenda biti jedan veliki plus jeste povratak na njihov stadion posle dve sezone igranja van njega, to je Dan Anyiam Stadium Owerri, tako da su iz kluba davane izjave kako to žele da obeleže pobedom, prvom u ovoj sezoni. Ekipa Nasarawa United slavila je na svom terenu protiv Wikki Tourista 2:1, što nije ni bilo iznenađenje, naročito jer su gosti viđeni da ove sezone završe u drugom delu tabele, ono što je sezonama pravilo to je da su gosti uvek van svog stadiona jako loši, u prošloj sezoni koja je prekinuta imali su u gostima 9 poraza na 12 utakmica, uz 18 primljenih golova. Sezonu pre toga skor 2-1-8 u gostima, tako da su oni tim koji najviše bodova sakuplja na svom terenu. Uz to Heartland je slavio na svom stadionu na poslednjih 4 puta kada su dočekli goste. Sve ukazuje na to da će domaći tim obeležiti povratak na svoj stadion pobedom, a kvota na tako nešto je 1,55

14.04.19 PL Heartland Nasarawa 3 : 1
25.03.18 PL Heartland Nasarawa 2 : 1
06.08.16 PL Heartland Nasarawa 1 : 0
22.03.15 PL Heartland Nasarawa 5 : 2

Nadamo se da će predlozi u ovoj rubrici doneti puno dobitnih predloga i da ćete biti zadovoljni! PREDLOZI NISU 100% SIGURNI I IGRATE IH NA SOPSTVENU ODGOVORNOST, ZASNOVANI SU NA MIŠLJENJU UREDNIKA I ANALIZI POMENUTIH MEČEVA!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje