ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 17. kolo (nedelja)

KELN – ŠTUTGART

KELN je u predhodnom kolu kao gost ostvario veliku pobedu protiv Volfzburga (2:3), te sa novom dozom samopouzdanja ulaze u naredni susret. Trenutno se nalaze na sredini tabele sa 22 osvojena poena. Popularni „Jarčevi“ su ofanzivno veoma „opasni“ sa 26 postignuta gola, ali problem predstavlja dosta „porozna“ defanziva, koja je do sada primila 27 pogodaka, te su uglavnom njihovi dueli itekako efikasni. Ove sezone posebno dobre partije prikazuju na svom terenu, gde za sada imaju skor od – četiri trijumfa, tri remija i jednog poraza uz gol razliku 17:11. Van stroja su – T.Horn (prvi golman), T.Ostrak (vezista), N.Hauptmann (vezista), E.Skhiri (vezista), dok je upitan nastup – D.Ljubicic (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Schwabe – K.Ehizibue, L.Kilian, R.Czichos, B.Schmitz – J.Hector, S.Ozcan – F.Kainz, O.Duda, M.Uth – A.Modeste

ŠTUTGART je u minulom kolu pretrpeo pravi „potop“ na svom stadionu od minhenskog Bajerna (0:5), dok su pre toga uspeli da osvoje sedam poena iz tri susreta. Ipak, i dalje se nalaze u opasnoj zoni, te su im bodovi itekako potrebni. „Švabe“ u fazi napada su dosta dobri sa 22 postignuta gola, ali problem predstavlja „porozna“ defanziva koja je do sada primila 30 pogodaka. Sada im pripada uloga autsajdera, ali tradicija je itekako na njihovoj strani, jer nemaju nijedan poraz na predhodnih 11 gostovanja u Kelnu! Izvan sastava su – B.Sosa (defanzivac), E.Millot (vezista), R.Massimo (vezista), E.Thommy (vezista), P.Klement (vezista), S.Kalajdzic (napadač), M.Sankoh (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – F.Muller – H.Ito, W.Anton, K.Mavropanos – A.Karazor, O.Mangala, W.Endo, T.Coulibaly – P.Forster – O.Marmoush, H.Al Ghaddioui

 

Predlog za tipovanje – 1-3I&1-3II / @1.90 – 1:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „RheinEnergie“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje