petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 22. kolo (petak)

RB LAJPCIG – KELN

RB LAJPCIG je u minulom kolu pretrpeo poraz na gostovanju protiv minhenskog Bajerna (3:2), ali su pružili veoma kvalitetan otpor svakako naboljem timu u ligi. Predhodno, bili su u dosta dobroj seriji rezultata, jer su imali tri vezana prvenstvene pobede. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji na tabeli, a kako je njihov glavni cilj plasman među TOP 4 (i samim tim izlazak u Ligu Šampionu), neophodni su im dosta dobri rezultati u nastavku sezone. „Crveni bikovi“ su popravili i svoju efikasnost u poslednje vreme, jer su postigli 10 pogodaka u predhodna četiri kola. Posebno dobro u aktuelnom šampionatu igraju na svom terenu na kojem imaju osam pobeda na 11 odigranih utakmica, na kojima su dali i čak 31 pogodak. Van stroja su – M.Halstenberg (defanzivac), dok je upitan nastup – T.Adams (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)P.Gulacsi – L.Klostermann, W.Orban, J.Gvardiol – B.Henrichs, K.Laimer, A.Haidara, Angelino – C.Nkunku, D.Olmo – A.Silva

KELN nastavlja da prikazuje partije iznad očekivanja, te uoči ovog kola zauzimaju visoko šesto mesto na prvenstvenoj lestvici. Videćemo da li popularni „Jarčevi“ mogu do kraja sezone da ostanu „u trci“ za plasman u Evropu. Generalno igraju dosta efikasne utakmice, te trenutno imaju gol razliku 33:34. Ipak, dosta bolja izdanja prikazuju na svom terenu nego na gostovanjima, na kojima su osvojili samo 1/3 svojih bodova. Izvan sastava su – J.Chabot (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Schwabe – B.Schmitz, L.Kilian, T.Hubers, J.Hector – B.Ozcan, E.Skhiri – F.Kainz, O.Duda, J.Thielmann – S.Andersson

 

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.70 – 3:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje